Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek? Elfogadjam vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Elfogadjam vagy beszeljem le rola?

Figyelt kérdés
Anyukam mar 6 egesz eve egyutt van egy pasival...akit en nagyon utalok..elejetol fogva... es most ossze akarnak hazasodni, amit en persze nem akarok...azert mert nem szeret engem a pasi es en se ot....meg mar ketszer megvert a pasas...mert nem fogadtam szot...szerintetek muszaj elturnom? Vagy beszeljem meg anyammal, de hogyan? Letszi mondjatok el mit gondoltok!!!
2015. jan. 30. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is, hánt éves vagy? Ha kiskorú, akkor ha veszélyben érzed magad, szólhatsz a gyermekjólétiseknek, de annak beláthatalan következményei lehetnek rád nézve is, bár ha neked mindegy...a másik dolog, miben nem fogadtál szót? Azért, mert nem csimpázod a pasi búráját még tisztelned kell, mint felnőttet. Mivel nem házasok, ő nem nevelőd, tehát anyuval kell tisztáznod. Őt semmi képpen ne hagyd ki. Ha van vele némi kapcsolatod, akkor mondd el neki az érzéseidet. Ha nem értékeli az őszinteségedet, akkor bezárhatod kapuidat és 'A'terv.
2015. jan. 30. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Miért nem fogadsz szót?Mit jelet,hogy megvert?Egy pofont?Próbálj meg jól viselkedni,udvarias,normális gyereknek lenni,jobb lesz a viszonyotok.
2015. jan. 30. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Beszéld meg anyukáddal, hogy nem szeretnél olyan nevelőapát, aki ver...

Ha nem hallgat rád, akkor gyámügy, bár sajnos valószínűleg nem nagyon fogja őket érdekelni. Pedig nemhogy egy szülőnek, de egy idegennek még annyira sem kellene kezet emelnie egy gyerekre, egyszer sem.

Ha semmi sem használ igyekezz minél előbb elköltözni, ha 18 leszel... hány éves vagy? Édesapádhoz nem tudsz menni?

2015. jan. 30. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Azért álljunk csak meg egy szóra. Én voltam külföldön gyerekfelügyelőt játszani zsebpénzért, és amit a mai gyerekek megengednek maguknak néhol, attól bárkinek a haja kétfelé áll. Nekem is majdnem eljárt a kezem pár idegen kölykénél, amikor 4 évesen leköpött, és a saját sz@rával kezdett el dobálni, meg ilyenek.

Elsősorban beszéld meg a helyzetet anyukáddal, hiszen ő akar új embert bevonni a családba, másodsorban mi lenne, ha szót fogadnál? Attól, mert nem a vér szerinti apukád, még tisztened kéne, ahogy egy gyerek tiszteli a felnőttet. Sok minden kimaradt a kérdésből, ami miatt én egyelőre nem tudom senkinem a pártját fogni. Mit jelent, hogy nem fogadtál szót? Nem írtál házit, vagy ráborítottad az asztalt? Mit jelent, hogy megvert? Nem mindegy, hogy atyai pofon, vagy komoly, bejelentést igénylő eset.

A gyermekjóléti bejelentéssel vigyázz, nekem így elsőre jön le, hogy anyukáddal jó a viszonyod, és csak az új pasit nem csíped, de ha rosszul sülnek el a dolgok, elvehetnek anyutól. Hány éves vagy?

2015. jan. 30. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
2-es vagyok,én ugyanígy gondolkodtam,le is lettem pontozva.Itt most szidni kellene a nevelőapát,az a cél úgy látom.
2015. jan. 31. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, látom, ez van. Van aki egy elkényeztetett kölyök hisztijeire így reagál, rögtön a nevelőapát kell szidni, akiről semmi mást nem tudunk, csak hogy párszor lekevert egy atyait. Mellesleg ebből a kérdésből csak úgy áradnak az erős túlzások, de mindegy. Milyen dolog már, hogy a mai világban létezik felnőtt, aki nevelni is próbál...
2015. jan. 31. 12:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elkényeztetett...es koszi a valaszokat
2015. jan. 31. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha le lehetne beszélni, akkor nem akarna hozzámenni. Akkor magától is látná a gondokat a pasijával. De nem látja. Mindegy mit csinálsz, sajnos ez van.

Amúgy, ha elkényeztetett, ha nem, ha szót fogad, ha nem, mindegy mit csinál, de ha akárki kezet emel a gyerekemre rajtam, meg az apján kívül (nem mintha vernénk) az mehet Isten hírével.

2015. febr. 1. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!