Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak, átrakjam az esküvőt, hogy beszéljem meg vele?
2 hét mulva lenne az esküvő de meghalt a menyasszonyom anyukája.
Most csak sír és azt mondta hogy hagyjam.
#3. Nem nem érti te butus, csak mégis meg kéne beszélni, hogy mi legyen.
Nekem mindkét szülőm meghalt, kb ugyan azt éreztem, mint a kérdező menyasszonya, de azért nem mondhattam mindenre mindenkinek, hogy hagyjál.
31/f
Várd meg míg megnyugszik valamelyest. Utána ajánld fel neki hogy rajkátok át mondjuk egy évvel későbbre (pl) és hogy intézed a dolgokat.
Szerintem ez így korrekt és nagyon gáláns lenne.
29n
Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy tegye át máskorra. Rengeteg pénzt lehet bukni a foglalókon, az étterem minimum a terembérletet felszámolja, kész a ruha, stb. Egy nagyob esküvőt sajnos nem olyan egyszerű átrakatni, mint egy nyaralást.
Kérdező: szerintem most ezt ne erőltesd, várd ki, amíg ő hozza fel. Tisztában van vele, hogy dönteni kell, de adj neki pár napot, hogy egyáltalán eldöntse, hogy mit akar.
Addig járj utána, hogy mit hogyan lehet lemondani, átrakatni, mert valószínű, hogy nem lesz esküvő. Vagyis előkészíted a terepet, de megvárod, amíg felkészül és közös döntést tudtok hozni.
A tudta nélkül le ne mondd!
Várd meg, míg kicsit megnyugszik és KÖZÖSEN döntsétek el.
Barátnőmnek az apja halt meg esküvő előtt 3 héttel, de attól megtartották, mert minden le volt szervezve, a hely, ruhák, vendégsereg... annyi, hogy "lagzi" nem volt, csak vacsi és mindenki ment haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!