Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mit csináljak, átrakjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, átrakjam az esküvőt, hogy beszéljem meg vele?

Figyelt kérdés

2 hét mulva lenne az esküvő de meghalt a menyasszonyom anyukája.

Most csak sír és azt mondta hogy hagyjam.

2018. júl. 10. 20:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen halasztani. Az esküvő meg a gyász nem fér össze egymással.
2018. júl. 10. 20:52
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Mondd le. Majd jovore. Reszvetem:(
2018. júl. 10. 20:52
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Lehet h le kéne mondani végleg, ha ennyit nem értesz meg h jelenleg mit érez h elvesztette az Édesanyját,pont nem az esküvőre gondol ebben a pillanatban,talán megvigasztalnád,h érezze h támogatod v hagynd h kiadja magábol a fájdalmat..
2018. júl. 10. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

#3. Nem nem érti te butus, csak mégis meg kéne beszélni, hogy mi legyen.

Nekem mindkét szülőm meghalt, kb ugyan azt éreztem, mint a kérdező menyasszonya, de azért nem mondhattam mindenre mindenkinek, hogy hagyjál.

31/f

2018. júl. 10. 21:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg míg megnyugszik valamelyest. Utána ajánld fel neki hogy rajkátok át mondjuk egy évvel későbbre (pl) és hogy intézed a dolgokat.

Szerintem ez így korrekt és nagyon gáláns lenne.

29n

2018. júl. 10. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy az édesanyja halála után a közelgő esküvője lenne a legfontosabb. Ne szólj semmit, csak maradj mellette, fogd a kezét és legyél türelmes! 1-2 nap múlva majd vissza lehet térni a dologra, de amíg nem látod, hogy nagyjából rendeződött, addig inkább ne hozd fel a témát.
2018. júl. 10. 21:19
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy tegye át máskorra. Rengeteg pénzt lehet bukni a foglalókon, az étterem minimum a terembérletet felszámolja, kész a ruha, stb. Egy nagyob esküvőt sajnos nem olyan egyszerű átrakatni, mint egy nyaralást.

Kérdező: szerintem most ezt ne erőltesd, várd ki, amíg ő hozza fel. Tisztában van vele, hogy dönteni kell, de adj neki pár napot, hogy egyáltalán eldöntse, hogy mit akar.

Addig járj utána, hogy mit hogyan lehet lemondani, átrakatni, mert valószínű, hogy nem lesz esküvő. Vagyis előkészíted a terepet, de megvárod, amíg felkészül és közös döntést tudtok hozni.

2018. júl. 10. 21:24
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Barátnőmnek az öccse halt meg balesetben, esküvő előtt 3 héttel. Ők áttették 2 évvel későbbre (a befizetett nászútra elmentek, legalább pihentek, de oda is a menyasszony anyukája tuszkolta el őket, hogy ne hagyják veszni.)
2018. júl. 11. 09:57
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

A tudta nélkül le ne mondd!

Várd meg, míg kicsit megnyugszik és KÖZÖSEN döntsétek el.

Barátnőmnek az apja halt meg esküvő előtt 3 héttel, de attól megtartották, mert minden le volt szervezve, a hely, ruhák, vendégsereg... annyi, hogy "lagzi" nem volt, csak vacsi és mindenki ment haza.

2018. júl. 11. 16:11
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
7# egy nagyobb esküvővel buksz kb. 200, max 300 ezret a foglalóval... Ha meg megtartod, elköltesz 2 milliót feleslegesen... Most te mit választanál? Pont leszarnám azt a 200 ezret. Pedig nem vet fel a pénz. De ha már lagzit tartok és bulit, azt nem két héttel az anyám halála után basszus.... Még ha egy idős nagymama aki szép kort megért.
2018. júl. 11. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!