Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megharagudna rám a barátnőm ha nem mennék el az esküvőjére?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 17:38
31/36 anonim válasza:
És? Most az akkora gond, hogy 2 hónappal később van eljegyezve? Ekkora hisztit...
32/36 anonim válasza:
ne felejtsd el, hogy olyan, hogy nincs idom olyan nincs
csak, hogy hol vannak az elsöbbségek nekem mi a fontos???
33/36 anonim válasza:
Nem értem miért kell a párját bántani. Nem hiszem hogy direkt keresztbe akart volna tenni neki a nyaralással -(és ki ne örülne annak ha párja szervezne neki meglepi nyaralást úgykátszik van pár kommentelő aki otthon a nadrágot hordja és porázt rak a pája nyakába)- hogy ne tudjanak elmenni. Van fontossági sorrend is és nem a barátnőjevel fogja leélni az eletét a kérdező. (Persze lehet nem is az aktuális férfivel de bizzunk benne) de ha szinte olyanok vagytok a barátnőddel mint a testvérek akkor a párodnak kell megértenie, pont ezért nehéz ez :)de megoldódott és érezzétek jól magatokat az esküvőn meg a nyaraláson is!
34/36 anonim válasza:
Én nem mondtam volna le a nyaralásom egy barátnő miatt sem.. Nem közeli családtag vagy az anyja apja stb.. hogy ne legyél ott.. ha meg megsértődik akkor meg.. de ha át tudtátok tenni akkor meg van oldva.. mondjuk megnézném hogy a bartnőd áttette volna e a nyaralását ha te házasodol legközelebb :) én azért a barinővel is bezséltem volna mielőtt visszamondom az utat.. az meg hogy a barát leht megkérte volna a kezed az már komolyan amit itt írkálnak felér egy regénnyel hehe jó a fantáziájuk.
35/36 anonim válasza:
Kérdező légyszives írd majd meg nyaralás után megkérte e a kezed. Szerintem arra készül:)
36/36 anonim válasza:
Adjátok át valakinek az utat, te pedig menj el az esküvőre. Irtó nagy gáz lehet belőle. Engem a legjobb barátnőm elfelejtett meghívni, sőt még csak nem is mondta el. Ugye sejted, mennyire vagyunk azóta barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!