Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megharagudna rám a barátnőm ha nem mennék el az esküvőjére?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 17:38
21/36 anonim válasza:
A párod rontotta el, neki kéne benyelnie. Ha világkörüli út (ami szintén talán egyszer van egy életben) akkor mégis elmennék, de vmi mallorcát biztos dobnék.
22/36 anonim válasza:
20: az oké, hogy számoljon vele. Abban az esetben, ha későn szól, a nyaralás lefoglalása előtt. De ilyenkor úgyis kiderül meghívó küldése után, mert ilyenkor a legtöbb ember azonnal szól és szabadkozik, aki már befoglalta a nyaralást. De ha meg van mondva az esküvő időpontja, és utána rászerveznek nyaralást, csak azért, mert vagy az egyik nem mondta meg a másiknak, hogy ekkor-akkor esküvő, vagy mert a másik tahó, az sztem igenis jogos ok a megsértődésre, mert konkrétan leszarták.
23/36 anonim válasza:
Nekem ez nagyon rosszul esne. Nem várnám el hogy lemondja a nyaralást, meg nem lenne örihari, de szarul esne.
24/36 anonim válasza:
Tudnád jól érezni magad a nyaraláson? Nem mindig csak erre gondolnál? Mert akkor hiába mész el, nem lesz nagy élmény a nyaralás.
25/36 A kérdező kommentje:
Át tudtuk tenni a nyaralást később megyünk.
2018. júl. 3. 11:45
26/36 anonim válasza:
Szuper... de azért beszélgess el a barátoddal erről, mert nonszensz, hogy ő a fejébe vesz valamit, és mindenki más le van ejtve. :(
27/36 anonim válasza:
Szerintem kár volt eltolni. Abból amit írtál szerintem meg akart volna kérni az utazáson... Ha tényleg így van, a barátnőd bulija miatt bukod az eljegyzést:(
28/36 anonim válasza:
27-es, ha ennyi miatt bukja az eljegyzést, azért a pasiért nem kár.
29/36 anonim válasza:
Jól tette a parod, hogy atrakta
Ha el akar jegyezni, igy is el tud.
Nekem az is fajna ha nem tudnek elmenni
30/36 anonim válasza:
Én arra gondoltam, hogy ha el akarta jegyezni most az eltolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!