Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megharagudna rám a barátnőm ha nem mennék el az esküvőjére?
Haragudnék ebben az esetben.
Bár én így el se utaznék, ezt megmondanám a páromnak rögtön. A legjobb barátnőmet nagyon szeretem, és ilyet nem csinálnék vele.
Hát, így hogy utazás, egy kicsit tényleg necces. Mert ha pl. betegség, vagy haláleset vagy más hasonló nyomós indok van a háttérben, akkor az abszolút érthető.
Én nem biztos, hogy megharagudnék emiatt egy barátnőre, főleg ha időben szól, nem előtte 2 nappal. De te ismered a te barátnődet, hogy mennyire akadna ki ezen.
Ebben az esetben én speciel igen, megharagudnék. Előre tudtátok az időpontot. Én ezt benyelném, és elmennék az esküvőre. Az azért egyszer van egy életben, nyaralni meg arra a helyre el lehet menni a következő 20 évben bármikor, de akár később is, ha nem robbantok le idősebb korotokra.
Olyan esetben megérteném, ha beteg lennél, munkából nem engednének el, túl későn szóltunk stb.
A barátod szimplán hülye bunkó, amiért oda foglalja a nyaralást, ahol programod van.
Ennyi. Én megmondanám neki, hogy akkora meghívásod van, nem fogsz nyaralgatni.
Nem hiszem el, hogy ennyire idióta legyen valaki, hogy meg sem kérdezi, hogy foglalhat-e utat, hanem EGYEDÜL eldönti, hogy mentek.
Hát nekem ez nem férne bele, szeretem a meglepetéseket, de egy kéthetes utat NE szervezzen meg nélkülem.
Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de én
1. Nem sértődnék, nem haragudnék meg a menyasszony helyében. Aki nyáron tart esküvőt, az számoljon vele, hogy nyáron (minő csoda) szabira utaznak az emberek.
2. A nyaralásomról nem mondanék le a kérdező helyében. Az első pontban említettek miatt. Ha barátnő, ha legjobb, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!