Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nővérem esküvőjére mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nővérem esküvőjére mit kellene adnom?

Figyelt kérdés
Tanú leszek, a húga vagyok. Az anyagi része nem bajos, lehet drágább dolog nyugodtan
2017. júl. 7. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
money money money
2017. júl. 7. 22:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem snassz?
2017. júl. 7. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A meghívottak legalább 80%-a pénzt szokott adni, pont azért mert nagyobb összeget szánnak rá, és nem akarnak mellényúlni. Ha mást szeretnél, akkor legegyszerűbb megkérdezni a tesódat.

Esetleg vannak ilyen wellness-hétvége kuponok (Feldobox stb), az elég rugalmasan felhasználható.

2017. júl. 7. 23:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Milyen wellnes szerintetek?
2017. júl. 7. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenekelőtt érdemes lenne megkérdezni a nővéredet, de am. a wellness hétvége tényleg jó ötlet.

Csak írd be a gugliba, hogy "wellness ajándék", "wellnes kupon", "olcsó wellness kupon", stb... én most hirtelen ezeket találtam:

[link]

[link]

;)

2017. júl. 8. 00:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, kedves vagy :) ha van gyerek akkor ő is menjen vagy csak kettesben?
2017. júl. 8. 01:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Adj mellé egy gyerekfelvigyázásra szóló általad rajzolt kupont :) ők elmennek, te meg addig vigyázol a gyerekre.

Énnekem is van gyerekem, de néha az az igazi kikapcsolódás, ha csak a férjemmel megyünk kettesben valahova. Mellesleg kell is külön töltött idő, a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert beleszürkülnek a hétköznapokba és a szülőszerepbe, és megszűnnek létezni mint szerelmespár.

2017. júl. 8. 04:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért jobb pénzt adni. Lehet, hogy gyerekkel akarnak menni, lehet hogy kettesben, és lehet, hogy nem tudnak ahogy sem elutazni most valami miatt, amiről nem tudsz.

Esetleg adj bónt. Én a tesómtól kaptam egyszer élmény bónt, ő csinálta, tehát nem hivatalos cucc volt, aztán mefbeszéltük, hogy nekem melyik program tetszene, mikir érnék rá, és ő megvette nekem.

2017. júl. 8. 04:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Én pénzt adnék.

Mellé esetleg kitalálhatsz még valamit ,valamilyen apróságot.

Vagy akár meg is kérdedezheted őket,hogy mit szeretnének, esetleg a wellnesshez mit szólnának.

2017. júl. 8. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!