Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővérem esküvőjére mit kellene adnom?
A meghívottak legalább 80%-a pénzt szokott adni, pont azért mert nagyobb összeget szánnak rá, és nem akarnak mellényúlni. Ha mást szeretnél, akkor legegyszerűbb megkérdezni a tesódat.
Esetleg vannak ilyen wellness-hétvége kuponok (Feldobox stb), az elég rugalmasan felhasználható.
Adj mellé egy gyerekfelvigyázásra szóló általad rajzolt kupont :) ők elmennek, te meg addig vigyázol a gyerekre.
Énnekem is van gyerekem, de néha az az igazi kikapcsolódás, ha csak a férjemmel megyünk kettesben valahova. Mellesleg kell is külön töltött idő, a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert beleszürkülnek a hétköznapokba és a szülőszerepbe, és megszűnnek létezni mint szerelmespár.
Pont ezért jobb pénzt adni. Lehet, hogy gyerekkel akarnak menni, lehet hogy kettesben, és lehet, hogy nem tudnak ahogy sem elutazni most valami miatt, amiről nem tudsz.
Esetleg adj bónt. Én a tesómtól kaptam egyszer élmény bónt, ő csinálta, tehát nem hivatalos cucc volt, aztán mefbeszéltük, hogy nekem melyik program tetszene, mikir érnék rá, és ő megvette nekem.
Én pénzt adnék.
Mellé esetleg kitalálhatsz még valamit ,valamilyen apróságot.
Vagy akár meg is kérdedezheted őket,hogy mit szeretnének, esetleg a wellnesshez mit szólnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!