Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy a nővérem meghívjon az esküvőjére? A páromat nem veszi be.
Hát, szíve joga eldönteni, hogy kit lát szívesen az esküvőjén, ha nem jó a kapcsolata a pároddal, megteheti, hogy nem hívja el. Te döntésed, hogy így is elmész-e vagy sem.
Én amondó vagyok, ha a kialakult rossz kapcsolathoz a párod is jelentős mértékben hozzájárult, akkor valahol megérteném és elmennék, bár nyilván rosszul esne.
Fogadd el a testvéred döntését. Egy szép, nyugodt esküvőt szeretne. Nem pedig azt, hogy mindenki rólad és a barátnődről pletykáljon végig. Szerintem ez teljesen érthető. Ez a nap róla és a párjáról szól, nem pedig rólatok.
Teljesen jó kompromisszumos megoldás, hogy te elmész az esküvőre, mivel a testvére vagy, de a párod nélkül. Próbáld meg az ő szemszögéből nézni a dolgokat. Ez az esküvő az ő napjuk és nem annak a napja, hogy te kiállj a rokonok elé azzal, hogy leszbikus vagy.
Egy hazassagi szertartas es lagzi, nem eppen a megfelelo alkalom, arra, hogy felvallald a nemi hovatartozasodat es a parodat.Ha 1 eve egyutt vagytok, boven lett volna lehetosegetek arra, hogy a csalad ele alljatok.
En tudom, hogy nincs kulonbseg a hetero es homoszexualis kapcsolatok kozott, de ezt az emberek tobbsege nem. Egyet kell ertenem az elottem szolokkal. Sajnos rolatok szolna az egesz nap, nem pedig az ifju parrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!