Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jogosan nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan nem megyek el a lányom esküvőjére, ha az ex-nejem is ott lesz?

Figyelt kérdés

6 éve váltunk el hivatalosan. Előtte próbálkoztunk, de nem jött össze. Ezt az időszakot a gyerekek is megszenvedték. A válás kirobbantója az volt, hogy a feleségem megcsalt egy kollégájával, elmondása szerint azért, mert nem figyeltem rá és elhidegültem tőle. Próbáltam megbocsátani, de egy váratlan pillanatban eldöntötte, hogy elköltözik. Soha életembe nem sírtam előtte, csak akkor. Kértem, hogy maradjon, de elment. A kisebbik lányt vitte magával, a nagyobbik úgy döntött velem marad. Eltelt a költözés után kb. 2 hónap és az exnejemmel beszélgettünk, hogy mi lenne ha visszaköltözne. Visszaköltözött. Utána összekaptunk, és volt h meg is ütöttem. Elköltözött. Bocsánatot kértem. Megbocsátott, visszaköltözött. Nekem időközben lett egy ismerkedési szakaszom egy nővel, akivel bosszúként megcsaltam a nejemet. Majd újra elköltözött.

Még egy ideig próbálkoztunk, utána úgy döntöttünk, hogy nincs tovább. A szikra megvolt ugyan, de a sérelmek már csak fokozódtak. Nem váltunk el békében sem. Nem is köszönünk egymásnak se az utcán. Kétlem h ki veszem a részem az esküvő körüli felhajtásból. Nem akarok találkozni se vele, pláne nem megjátszani h mekkora az öröm. Szerintetek?

45/F

2014. okt. 18. 15:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem hagyjátok békén egymást. Menj el az esküvőre, mégis csak a lányodról van szó, de kérd meg hogy lehetőleg az asztal két legtávolabbi sarkára ültessen titeket.

Egymásra sem kell nézni, nem hogy beszélni.

2014. okt. 18. 15:04
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Az esküvő a lányodé, nem a nejedé. Minden, amit írtál, mégis az exnejedről szól. Őt akarod büntetni azzal, hogy nem mész el, pedig a lányodat fogod. Meg magadat. Nem kéne.
2014. okt. 18. 15:04
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha az exnejed miatti sérelmeid fontosabbak, mint a saját gyereked esküvője, akkor te apaként megbuktál. Kit érdekel, hogy a nejed kivel dugott meg kivel nem félre? Ez a GYEREKED legszebb napja, az ég áldjon meg!!! Ne tedd tönkre!!!
2014. okt. 18. 15:06
 4/21 anonim ***** válasza:
99%
Itt bukik meg az, amikor a szülők váláskor azt mondják a gyereknek, hogy "attól, hogy mi elválunk egymástól, téged még mindig mindketten nagyon szeretünk". Ezek szerint azért annyira mégsem, ha a volt feleséged jelenléte miatt nem vagy kíváncsi a lányod esküvőjére. Oldjátok meg felnőtt emberek módjára, ne a lányoddal szúrj ki.
2014. okt. 18. 15:09
 5/21 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem mész el, a lányod egy életre csalódott lenne, és elképzelhető, hogy a leendő unokádat sem fogod látni. Ez nagyfokú érzelmi zsarolásnak tűnik, de igaz lehet...Gondold át!
2014. okt. 18. 15:19
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

Komolyan azt akarod, hogy a lányod élete legboldogabb napján az édesapja és az édesanyja között válasszon??

Gyönyörű viselkedés... szegény lányodat sajnálom csak. Ilyen önző szülőt, mint te!

2014. okt. 18. 15:20
 7/21 anonim ***** válasza:
98%
Eslüllyednék szégyenemben, ha apanként egyáltalán ilyen eszembe jutna. Felnőtt ember vagy, nem? Így az óvodások szoktak viselkedni.
2014. okt. 18. 15:23
 8/21 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen hülyeséget... Tessék félretenni az egódat, ha szereted a lányodat. Ha nem szereted, akkor meg ne is keresd soha többé, és pukkadj meg. Ha az én apámnak ilyen eszébe jutna, soha többé nem érdekelne a képe... Pedig viharosan váltak el a szüleim, mégis kibírták egymást... Ember vagy vagy állat?
2014. okt. 18. 15:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Kérdező, teljes mértékben JOGOD VAN hülyének lenni... de azért nem kötelező ám...

A lányotok esküvője a lányotokról szól, és nem rólatok, nem a ti válásotok történetéről, egymással kapcsolatos sérelmeitekről... ha eléggé kultúrembernek érzed magad ahhoz, hogy ezt fél napra kapun kívül hagyd TELJES MÉRTÉKBEN, akkor menj el.

Jópofizni meg senkivel sem kell, az exeddel se, a minimális emberi tiszteletet kell megadnod, ennyi.

2014. okt. 18. 16:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, dehogy jogos!!! Ennyire nem lehetsz önző....
2014. okt. 18. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!