Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik adni a párom nővérnének az esküvőjére?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 09:21
2/8 anonim válasza:
nincs olyan h illik
én pl egy fénykép albumot adtam neki a esküvői képekkel
ö spec ennek jobban örült mint a pénznek
am meg amennyit a pénztálcád elbír !
3/8 anonim válasza:
Szerintem valami maradandó ajándék jobb lenne.Én legalábbis jobban örülnék neki.Bár te tudod.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megy a zöld kéz.
Szerintem pénzt szeretnének inkább, bár sose mondta, de most újítják fel a leendő közös otthonukat és szerintem inkább arra gyűjtenének. Meg a csajnak már elég sok mindene van.
Akkor elég 50? vagy legyen picit több?
2014. aug. 25. 10:55
6/8 anonim válasza:
most volt az esküvőm a hétvégén, mki 30-40-50 körüli összegeket adott, kivéve a sógorom, aki 120at, meg a férjem nagymamája, aki 100at. előző hozzászólóval nem értek egyet, hogy az ajándéknak jobban örül a pár, a pénznek jobban örül. ők tudják, mire van szükségük.
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok.. az anyagi helyzetedtől tedd függővé a dolgot. biztos, hogy nem várják el, hogy megszaggasd magad. volt, akinek nehezebb volt azt a 30at odaadnia, mint a sógoromnak a 120at
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, 120 sajnos nem fér bele, bár én szívesen adnám! :/
de akkor lehet lesz 60-70 körül, az már jobb, nem?!
2014. aug. 25. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!