Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jogosan nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan nem megyek el a lányom esküvőjére, ha az ex-nejem is ott lesz?

Figyelt kérdés

6 éve váltunk el hivatalosan. Előtte próbálkoztunk, de nem jött össze. Ezt az időszakot a gyerekek is megszenvedték. A válás kirobbantója az volt, hogy a feleségem megcsalt egy kollégájával, elmondása szerint azért, mert nem figyeltem rá és elhidegültem tőle. Próbáltam megbocsátani, de egy váratlan pillanatban eldöntötte, hogy elköltözik. Soha életembe nem sírtam előtte, csak akkor. Kértem, hogy maradjon, de elment. A kisebbik lányt vitte magával, a nagyobbik úgy döntött velem marad. Eltelt a költözés után kb. 2 hónap és az exnejemmel beszélgettünk, hogy mi lenne ha visszaköltözne. Visszaköltözött. Utána összekaptunk, és volt h meg is ütöttem. Elköltözött. Bocsánatot kértem. Megbocsátott, visszaköltözött. Nekem időközben lett egy ismerkedési szakaszom egy nővel, akivel bosszúként megcsaltam a nejemet. Majd újra elköltözött.

Még egy ideig próbálkoztunk, utána úgy döntöttünk, hogy nincs tovább. A szikra megvolt ugyan, de a sérelmek már csak fokozódtak. Nem váltunk el békében sem. Nem is köszönünk egymásnak se az utcán. Kétlem h ki veszem a részem az esküvő körüli felhajtásból. Nem akarok találkozni se vele, pláne nem megjátszani h mekkora az öröm. Szerintetek?

45/F

2014. okt. 18. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom is előadta ezt a hisztit.

Aztán amikor csak az apjának küldtünk meghívót egy kicsit észbekapott.

2014. okt. 18. 17:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem,felnőtt emberek miért nem tudják normálisabban kezelni az ilyen szitukat? Mindkettőtök hibás,te is kérdező.

Ilyen miatt kihagyni a lányod esküvőjét, nem jogos,a jogos majd az lesz,ha a lányod haragudni fog rád.

2014. okt. 18. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyereked esküvője, ezzel őt és magad bünteted nem az ex nejed. Menj csak el szépen és kérd meg a lányod hogy távol ültessenek egymástól titeket. :) Ne légy önző.
2014. okt. 18. 17:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem az esküvőm volt. De fontos nap egy kamasz lány életében.

Az én apám ugyanezt tette velem, hasonló okból, és nem jött el a szalagavatómra. Ráadásul nem szólt, én meg vártam, az utolsó pillanatig a kapuban toporogtam, hogy a helyére tudjam kísérni. Összetörtem, teljesen elrontotta az egész estémet.

Félre kéne tenned kissé az egódat. Vagy nyugodtan indítsd el a lejtőn a lányoddal való kapcsolatod. Sosem fogja megbocsátani.

2014. okt. 18. 21:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de 45 éves férfi vagy, a volt feleséged meg egy felnőtt nő.

Az, hogy ti nem voltatok képesek békében elválni, és - nem tudom, mennyi idő alatt - még nem tudtátok feldolgozni a történteket, megbocsátani egymásnak, és továbblépni, a ti magánügyetek.

Az, hogy elváltatok, ahogyan elváltatok, illetve ahogy azóta viszonyultok egymáshoz, óhatatlanul rányomta, rányomja a bélyegét a lányod életére is.

Az esküvő kapcsán azt kéne tudnod eldönteni, hogy a lányoddal való kapcsolatod a fontosabb, vagy a sértett egód, és az, hogy a feleségeddel arra a néhány órára se kelljen felfüggeszteni ezt az érzelmi játszmázást és drámázást.

Magyarul a lányodon is meg akarod-e torolni, hogy ti ketten nem tudjátok méltósággal viselni és érett, felnőtt emberek módjára kezelni a kettőtök között kialakult helyzetet.

2014. okt. 19. 08:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egészen biztosan rohadtul megsértődnék a lányod helyében. Egy napra félre kell, hogy tudd ezt tenni és még ha nem is táncolsz vele illetve nem jópofizol, akkor is ott a helyed.
2014. okt. 19. 09:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha pusztán a volt feleséged miatt nem mész el, azzal egyvalakit büntetsz, azt, aki a legkevésbé tehet az egészről: a lányodat.

Egy napot ki lehet bírni, nem kell jópofizni, még csak beszélgetni sem.

2014. okt. 19. 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Nalunk is elvaltak a szulok,az uh feleseg miatt megromlott a viszony.iszonyatosan szar volt azon rettegnem az eskuvomon,hogy lesz e balhe!!!ha van eszed es szereted a lanyod osszekapod magad es elmesz az esjuvohere,hiszen elete egyik legfontosabb napja,ne rontsd el neki!!
2014. okt. 19. 23:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez a lányodnak akkor is nehéz, ha nem mész el és akkor is, ha elmész. Félni fog tőle, hogy balhé lesz. Itt őt kell támogatnod, nem kell emiatt még szeretned a volt nejed.

Senki nem mondja, hogy ez Neked könnyű lesz. Sőt. De a lányod értékelni fogja, ha ott leszel.

2014. okt. 20. 10:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Emiatt nem mennél el a saját lányod esküvőjére? Azt írod 45f vagy, de úgy nézem, hogy csak egy hisztis p*csa. Ha az én apám lennél, biztos nem bocsátanék meg neked!
2014. okt. 20. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!