Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megharagudna rám a barátnőm ha nem mennék el az esküvőjére?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 17:38
1/36 anonim válasza:
Ha nagyon jó barátnők vagytok, akkor igen.
De ha félévben csak egyszer, vagy egyszer se beszélgettek, akkor nem hiszem.
2/36 NDSM válasza:
Szerintem, ha meghívott akkor szeretné, hogy ott legyél! Akkor nem fog megharagudni rád, ha valóban nyomós okod van a távolmaradásra! De akkor ezt előre illik közölni!
3/36 anonim válasza:
Ha csávó vagy és a te menyasszonyom, akkor lehet kicsit megorrolna rád :D
31/f
4/36 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnőmről van szó, elmegyek, ha csak havercsajról, nem biztos.
5/36 A kérdező kommentje:
Legjobb barátnő. Én nem tudok menni
2018. júl. 1. 20:01
6/36 anonim válasza:
Mi az oka? Műtenek vagy temetik egy családtagodat? Mert hasonló esetben érthető.
7/36 anonim válasza:
Nyilván azért hívott meg, mert szeretné, ha ott lennél. Az indoktól függ, hogy mennyire tartja elfogadhatónak, ha nem mész.
8/36 A kérdező kommentje:
Párommal pont akkor utazunk el 2 hétre. Már nem lehet átteni máskorra.
2018. júl. 1. 20:34
9/36 anonim válasza:
Ne csak csepegtesd az infókat.
Mikor szóltak a lagziról? Mikor foglaltátok le a szállást/utazást?
Ha hamarabb tudtál volna az esküvőről én haragudnék. Ha tényleg jó barátja vagyok valakinek, részese akarok lenni ennek a pillanatnak és úgy raktam volna a nyaralásom, hogy ne ütközzön.
10/36 A kérdező kommentje:
Én tudtam hamarabb a barátom is csak neki nem volt eszében. A barátom ezt csak tegnap mondta meg nekem h elutazunk
2018. júl. 1. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!