Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szégyellnem kéne magam? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kéne magam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párommal már 4 éve vagyunk együtt, szerény anyagiakban, de a szülők segítenek. Idén, januárban arról álmodoztam, hogy megkéri a kezem, és 2010-ben hozzámegyek feleségül. Valahogy ez az év vonzott erre. Telt az idő,és én nem erőltettem, egyszer sem szóltam neki semmit. MÁjus végén megkérte a kezem, és nem akartunk eljegyzést, anyukámék most 20-én rendeznek egyet. Már ez sem tetszett a család magjának, mi ez a hirtelenség, nem tudtak pénzt gyűjteni. Aztán közben kiderült, hogy a kedvenc éttermünkben, ahol nagyon nehéz helyet találni, aug. 14-ére felszabadult egy hely, de később már csak jövő szeptemberre lenne hely. Megléptem, örültem, örültünk neki. Féltem, mit szólnak a család, aztán meg is kaptam, hogy szégyelljem magam, nem tudnak rá felkészülni, mondjuk ezt eddig csak egy mondta. Mindenki örül rajta kívül, persze mindenkinek gyors, nekem is az, de szépen összeállt a lagzi, olcsón is kijövünk. Szóltam, h az eljegyzés legyen éppen ezért szerény, ne hozzanak pénzt, mivel a lagzi ilyen közel van.
2010. jún. 9. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem az az elvem, hogy csak olyan embert szeretnék látni az eljegyzésemen és az esküvőmön aki szívből örül nekünk. Na ez az ember nem az akit szívesen látnék. Ne hívj meg olyat aki ilyen ,( akár ki is az) hidd el, képesek egy apró beszólással elrontani a nagy napokat.
2010. jún. 10. 16:45
 12/16 anonim ***** válasza:

nálunk ugy volt a lagzi,hogy kb 1-1,5 hónappal elötte tudta meg mindenki,mert a fiam keresztelőjével volt tartva.mivel mi nem voltunk megesküdve,mikor mentünk rendezni a keresztelőt,akkor felajánlotta az esperes,hogy összead minket elötte.megragadtuk a lehetőséget,mert terveztük h majd egybekelünk,csak mindig csúszott,igy igent mondtunk.a keresztelő időpontja fix volt,mert a keresztszülők Londonban élnek,és csak 2 hétre jöttek haza.a megbeszélés az esperessel 1-1,5 hónappal korábban volt az időpontnál igy ennyi volt az időnk hogy szóljunk.ahhoz épest h kevés időnk volt csodás esküvőnk,lakodalmunk volt.nem voltunk sokan(család,pár barát-35 fő)de igy volt tökéletes,és utólag visszahallva mindenki nagyon jól érezte magát.

sok boldogságot,és nem foglalkozz azokkal akik a nemtetszésüket fejezik ki.ez a ti napotok lesz,nem az övék.

sok boldogságot.

sok boldogságot nektek.

2010. jún. 10. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

Esperes előtt nem csak szűzen lehet esküdni? - Ja hol élek? Az egyházakat mindig is a pénz működtette.

A kötelező jegyesoktatás is kiváltható, "meg"váltható.

2010. jún. 10. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Esküvő last minute, mert éppen akkor szabad a kedvenc éttermünk.
2010. jún. 11. 01:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Eljegyzésre csak a szűk családot szokás meghívni, szülők, testvérek, nagyszülők, és nem szokás eljegyzési ajándékot adni. Ez nem arról szól, hanem hogy ti bejelentitek az eljegyzést, és gyűrűt váltatok. Úgyhogy nem kell aggódniuk a költségek miatt.

Egyébként én is azt mondom, sz*d le magasról, az ilyen rokonoknak soha semmi nem jó, tapasztalatból mondom. Ha nem ez lenne, másért nyafognának, ahelyett, hogy örülnének.

2010. jún. 11. 10:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Előző válaszadónak, illetéktelenül kotyogok bele, de a lagzi is következik..., benne van a nagy témá(nk)ban.
2010. jún. 12. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!