Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kéne magam? Mit tegyek?
Nekem is azt mondta az egyik rokon,hogy 2 évig ne házasodjunk mert majd csak utána jár le az autóhitelük :)
Am sok boldogságot kívánok.Az ilyen rokonokkal nem kell törődni.
Szerintem keresztapádnak kéne megértenie azt,hogy Te csak egy szerény kis összejövetelt akarsz.Ha annyi esze nem volt,hogy ittasan ne szálljon be a volán mögé,arról kizárólag ő tehet,így járt.Ráadásul,ha a jogosítványát nem szégyellte megkockáztatnia,akkor most se durrogjon Neked!
Egyébként sok boldogságot!
Én ezt nem értem. Miért is kellene neked szégyelned magad??? Ha jól értem, akkor nem kértetek pénzt. Akkor meg azért szégyeld magad TE, mert Ő nem fog tudni annyit tenni a borítékba amennyit szeretne???
Én a helyedben nagyvonalú lennék vele. Ha előjön ezzel a dumával mégegyszer, akkor mosolyogva közöld vele, hogy tőle nem kértek még ajándékot sem, mivel látjátok milyen rosszul él. :)
Ne hagyd magad. Még pont meg tudjátok szervezni. SOK BOLDOGSÁGOT!
Nem kell magad szégyenli, miért kéne? Felnőtt ember, ha te úgy gondolod h neked ez a jó akkor ez a jó, nem másnak kell megfelelni.
Sok boldogságot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!