Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeben hasonlóak voltak az elépzeléseink, most viszont egyre jobban különböznek. Tényleg nálam van a hiba?
Januárban kezdtük komolyabban gondolkodni az esküvőn, amit jövőre szeretnénk majd tartani. Igen, nagyon sok idő van még addig, de persze már csomót ötletetlünk, hogy mit hogyan csináljunk majd. Én úgy kezdtem az egész történetet, hogy írtam egy vendéglistát az én családoról, hogy hány emberrel számoljunk majd. A vőlegényemet is erre kértem, de egyszer sem állt neki, csak annyit mondott, hogy nyugodjak meg, írjam meg az enyém, és ő is majd annyi ember fog meghívni az ő családjából is. Így kikalkuláltunk kb 70 embert, és gondolkodtunk a továbbiakon, költségvetésen. Fejben már megvan az étterem, a fotós, a videós.. (mind ismerős, de azért jövő hónapban terveztük lefoglalni őket).
Erre most kezd el gondolkodni azon, hogy mekkora is az ő családja, és biztos, hogy nem fog beleférni 35 főbe az egész, mert nagyon sok olyan ember van, akivel már akár évek óta sem találkozott, de tuti megsértődne ha nem lenne meghívva, de ha már meghívja, akkor muszáj a családját is, meg ezt is, meg azt is... még mindig nem volt hajlandó egy kib_szott listát írni, de ahogy meséli, hogy mennyi emberről van szó, csak az ő oldala lenne vagy 60 ember. ÉÉéés éppen ezért kitalálta, hogy így már nagyon drága lenne az egész, mi lenne ha inkább csinálnánk egy 2 tanus esküvőt, aztán legfeljebb elmennénk utána haverokkal inni egyet... Hát köszi.
De hozzátette, hogy szerinte nem vagyok normális, amiért olyan embereket hagyok ki a listámról, akik rokoni szál szerint közeliek hozzám. Viszont én nem a rokoni közelségek alapján válogattam az embereket, hanem aszerint, hogy kivel milyen a kapcsolatom. Pl a nagybátyám hiába anyám testvére, nem vagyunk már beszélő viszonyban évek óta egyéb dolgok miatt. És így van még pár ilyen rokon, akikkel nincs közeli kapcsolatom, nem voltunk sosem kifejezetten jóba stb.
Én úgy gondolom, hogy csak olyan embereket hívok meg az esküvőmre, akik nem kifejezetten keresik a botrányt, mert fontosnak tartom, hogy a nagy napomon azért jól is érezzem magam anélkül, hogy folyamatos plussz stresszben legyek.
Mindig rendes lakodalmas esküvőt terveztünk, és ez a két tanus dolog nem tetszik. Tudom hogy k_csög vagyok, de az én létszámommal még simán vállalható egy normális esküvő, és persze, hogy rosszul érint, hogy azért nem tudnánk nagyot tartani, mert fél a sértődéstől, ezért a jövő hetet is meg akarja hívni...
Gondolom ez miatt most elítéltek, de biztos vagyok benne, hogy ez nem egyedi eset, mert mindegyik család különböző. Úgyhogy akik voltak már hasonlóképpen, hogy hidalták át a problémát?
Köszi
Itt vagyok mèg, èlek mèg :)
7ève vagyunk együtt gond nèlkül. Nem tudom nèhányan mièrt a kapcsolatomban akarnak vájkálni, meg találgatni hogy most együtt maradunk vagy sem, mert ennek semmi köze a kèrdèsemhez.
Azoknak gratulálok (őszintén) akiknek nèhány hónap alatt is sikerült összehozni. Mi viszont mèg úgy is, hogy nem főszezonra tervezezzük, így is rá akarjuk szánni az időt, hogy minden meglegyen idejèben.
Mellesleg sikerült dűlőre jutni a vendèglistával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!