Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Te lennél a koszorúslányom felvennéd?
Szeretném,ha ezt a ruhát viselnék a koszorúslányaim. Milyen szerintetek?
Hozzáteszem,nagy esküvő lesz!
vagy ez:
Nekem Mori Lee a kedvenc tervezőm, Vizcaya kollekciója a legszebb. [link]
Egyébként valószínű, hogy bármelyik ruha amit ma kölcsönözni lehet menyasszonyi, koszorúslány és egyéb címen a múlt századi ruhákhoz képest, prosti ruha lenne, én is sokat foglalkozok a régi divattal, 1850-60-as évek a kedvencem, koszorúslány, menyasszonyi és menyecskeruhában a hasonló nagy krinolinú (abroncsszoknya) a legszebb számomra, másikat fel se vennék.
Múlt századi prostik:
Egyébként nem értek egyet azzal, aki azért nem venné fel, mert túl szép, tény, hogy a menyasszonynak kell lennie a legszebbnek, de azért a koszorúslányt sem kell zsákba meg gagyi ruhába öltöztetni, ez a szokás onnan ered, hogy a még hajadon lányok, így felkeltsék a figyelmet és könnyebben találjanak férjet. Mifelénk nem szokás meghatározni a ruhájukat, de ezek a ruhák valóban szépek. A másodiknak a fazonja szebb, de mint mondtam nem vagyok oda rózsaszínért...11:31 vagyok.
11:52-es
Tényleg fantasztikus ez a tervező,akit mutattál.Nem csak vékony lányokra tervez ruhát.
És például ez a szín gyönyörű:
igen.:D
de lehet, hogy inkább rajtam lenne a hangsúly, és nem rajtad.:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!