Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Te lennél a koszorúslányom felvennéd?
Figyelt kérdés
Szeretném,ha ezt a ruhát viselnék a koszorúslányaim. Milyen szerintetek?
Hozzáteszem,nagy esküvő lesz!
vagy ez:
2010. jún. 8. 19:57
31/65 anonim válasza:
Gyönyörűek. De az elsőt különlegesebbnek tartom.
32/65 anonim válasza:
hmmmm... még szépp =) mindkettőt egyszerre. :D
33/65 anonim válasza:
mindegyik gyönyörű, de én az ELSŐT venném fel!
SOK BOLDOGSÁGOT!!!
34/65 anonim válasza:
Szia!
Kérdező, ha Te ragaszkodnál hozzá, én felvenném bármelyiket.(egyébként magamtól nem)
35/65 anonim válasza:
Nem, rózsaszínt nem. De ha muszáj lenne valamelyiket, akkor az elsőt,az amúgy is szebb. Fazonra mind a kettő jó.
36/65 anonim válasza:
...ááá, dehogy prostis...
37/65 anonim válasza:
Prostis???Ízlések és pofonok,de láttál te már prostituáltat kedvesem??
Csodaszépek a ruhák!
38/65 anonim válasza:
Nem tudom beszúrni, de nézzétek meg kérlek a koszorúslány ruhák közt a 61-11 -est.Kék.
39/65 anonim válasza:
Persze hogy láttam, ezek múlt századi prostiruhák.Nézz utána.És aztán okoskodj.
40/65 anonim válasza:
Kérdező: a Kati szalonból lesz a menyasszonyi ruhád is?Ha igen,megmutatod melyik? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!