Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen típusú esküvői ruhákról? Esetleg láttatok már esküvőn valakinek ilyen ruhát? Te felvennéd?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. jún. 7. 11:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%

Menyasszonyi ruhának betegesen pocsék.

Nyári alkalmi ruhának, kisestélyinek tökéletes.

De ne keverjük a szezont a fazonnal, ez kisestélyi és NEM menyasszonyi ruha.

2010. jún. 7. 11:38
 2/37 anonim ***** válasza:
87%
nekem nagyon tetszik, nem éppen szokványos. viszont esküvőre földig érőt választanék. láttam már ilyet, nem váltott ki belőlem rossz érzést. úgy gondolom nem elsősorban esküvőre, sokkal inkább koktélpartira való. ha neked ez tetszik, akkor bátran viseld. én tengerparton kötött esküvőre tudnám elképzelni:) 20/l
2010. jún. 7. 11:40
 3/37 anonim válasza:
84%

Hát nem egy tipikus menyasszonyi ruha.Én nem venném fel.

Ha iylet látnék valakin, nem gondolnám róla, hogy menyasszony.

2010. jún. 7. 11:41
 4/37 anonim ***** válasza:
84%
ez csak egy alkalmi ruha. egyébként szép, de meg kéne adni a módját a dolgoknak. én nem venném föl, max vendégként más színben.
2010. jún. 7. 11:42
 5/37 anonim ***** válasza:
91%
Tetszenek, fel is venném, de nem esküvőre.
2010. jún. 7. 11:46
 6/37 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az a legfontosabb, hogy neked tetszen és jól érezd benne magad!Nekem teszik mindkettő, a második inkább elképzelhető nyári mennyasszonyi ruhának.Néhány kiegészitővel tökéletes és ezt máskor is felveheted, ha nem csak bérelni szeretnéd.
2010. jún. 7. 11:47
 7/37 anonim ***** válasza:
77%
Ha valaki nagyon ki akar tűnni,annak tökéletesen megfelelnek,de én még kisestélyinek sem nagyon mondanám,inkább elegánsabb koktélruha....
2010. jún. 7. 11:49
 8/37 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem menyasszonyi ruha, inkább nyári partira koktélruhának tudnám elképzelni, menyasszonynak semmiképp. Legalábbis én tuti nem választanám.
2010. jún. 7. 11:52
 9/37 anonim ***** válasza:
90%
Az elsőt el tudnám képzelni, ha hosszú lenne a szoknya! A második nem tetszik.
2010. jún. 7. 11:55
 10/37 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon szép igen!Eskűvre ha nem én vagyok a mennyaszony akkor felvenném, de az én esküvőmön csak mennyaszonyi ruha!
2010. jún. 7. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!