Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen típusú esküvői ruhákról? Esetleg láttatok már esküvőn valakinek ilyen ruhát? Te felvennéd?
2010. jún. 7. 11:33
11/37 anonim válasza:
nekem tetszik .. csak nagyon jó lábak kellenek hozzá, hogy ezek valakin jól álljanak
12/37 anonim válasza:
Bár egyedül vagyok a véleményemmel, szerintem nyugodtan vedd el ezt, ha ez tetszik. Merni kell változtatni. 2010 van és nyár, meleg jön. Ez a te esküvőd, a lényeg, hogy te érezd ott jól magad, hiszen értetek van/ kellene lenni/ ninden/nek/. Az egyik TV bemondónőnek, Berki Zsuzsának sokkal régebben egészen egyedi, kámzsanyakú, egyszerű vonalú, mégis elegáns volt a ruhája, amit aztán munkába- a TV képernyőjére is fel tudott venni, igy újra szivesen emlékezhetett " a nagy napra."
13/37 anonim válasza:
Kérlek ne haragudj, de nem venném fel... Most lesz az esküvőnk nekünk is, de NEM... :(
14/37 anonim válasza:
Uhh, utolsó vagyok. Már ne haragudjon meg senki, de snassz felvenni munkába az esküvői ruhát... Az a csaj se százas... O.O
15/37 anonim válasza:
Én vagyok a nem százas.Ahogy irtam,, egy TV bemondónőről volt szó, de ha most mennék férjhez, én is biztos olyat választanék, amit máskor is viselhetnék, nem pedig egy bérelt ruhát, amit sosem látok többet, vagy megveszek valamit egy vagyonért, aztán kerülgetem vagy eladom egy alkalom után.De mint megtudtam, nem vagyok százas.
16/37 anonim válasza:
Egy extravagáns esküvőre talán.
17/37 anonim válasza:
Mondom: "Az a csaj" Ez szerinted mit jelent? Nem azt írtam, hogy te se vagy százas... Olvasás: 1. oszt. évvége.
És akkor is úgy gondolom, hogy a menyasszonyi ruha az nem egy olyan dolog, amit csak úgy felkapkod az ember holmi "csatornácskáknál".
18/37 anonim válasza:
A csatornácska a Magyar / Királyi/ Televizió volt akkor, amikor még csak 2-3 csatorna létezett az országban / műhold, káveltv nem /, vagyis sokan nézték és minden műsor előtt bemondó konferált.Ezáltal láthattam én is a ruháját. Szerintem jó döntés volt, hiszen neki sok ruhára volt szüksége a napi felvételekhez.Én örülnék, ha újra és újra felvehetnék egy számomra kedves ruhát és nem kellene egy alkalom után "elbúcsúznom" tőle örökre és csak fényképeken, felvételeken nosztalgiázni.
19/37 anonim válasza:
Ezek nekem is el vannak mentve :) De én egy másik térdig érőt választottam, megvarratom, mert sajnos sok ruhát nem szállítanak külföldről Magyarországra, plussz így még olcsóbb is. :) Sosem tetszettek a konvencionális abroncsos ruhák, és mivel vízparti esküvőnk lesz augusztusban, el sem tudok képzelni másikat.
20/37 anonim válasza:
Idén tartjuk a polgári esküvőnket, nagyon egyszerű lesz, így én is egy hófehér kis estélyiben leszek, kis csokorral, a legszűkebb családi körben. (így is nagyon drága lesz :( ) Jövőre gyűjtünk több pénzt, akkor tartunk templomi esküvőt, ott lesz majd rendes menyasszonyi ruhám nagy csokorral, az egész rokonsággal. :)
Tehát a kérdésre a válasz, szerintem megfelelhet, bár ha csak egy esküvőt tervezel, akkor inkább rendes menyasszonyi ruha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!