Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen típusú esküvői ruhákról? Esetleg láttatok már esküvőn valakinek ilyen ruhát? Te felvennéd?
12:17 vagyok!
17:58-nak (nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy férfi vagy), sokat foglalkozok a régi ruhákkal, 1850-60-as évek divatja a nagy krinolinos szoknya, nem csak Franciaországban hordtak ilyet, és igen nekem nagyon tetszik, népi táncolok is, 6 alsószoknya van rajtam, és tudod mit sokkal nőiesebbnek érzem magam úgy, mint egy farmerbe, vagy egy térdig érő szoknyába, akármilyen hihetetlen nagyon sajnálom, hogy a feministák kitalálták, hogy legyen rövid a szoknya, meg hordjanak nadrágot a nők, legalább az esküvőmön szeretnék ilyen ruhát húzni, amúgy szerintem ez nem függ a templomitól, én például egyáltalán nem szeretnék, mivel nem vagyok vallásos, és úgy igencsak álszentségnek érezném. Az legtöbb nő az esküvőjén szívesen felhúz egy a testénél 5-6x nagyobb ruhát, minthogy egy térd főél érő koktélruhába legyen.
Amúgy még mindig azt mondom, ha a kérdezőnek tetszik ez a ruha, hát nyugodtan legyen ilyenben menyasszony. Tudod kedves 17:58-as akár én tőlem a saját esküvődön lehetsz akár bikiniben is, mert az tuti nem takarja el a tested, mint a földig érő szoknya, ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!