Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen típusú esküvői ruhákról? Esetleg láttatok már esküvőn valakinek ilyen ruhát? Te felvennéd?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. jún. 7. 11:33
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
100%
Szép és sexis,de nem esküvőre.
2010. jún. 9. 09:21
 22/37 anonim ***** válasza:
83%
Valóban nem a szokásos menyasszonyi ruha, de szép, és ha neked tetszik akkor nyugodtan vedd fel. A lényeg, hogy jól érezd magad azon a neves napon. És gondolom fiatal vagy, és egy fiatal lányt el is tudok benne képzelni.
2010. jún. 9. 09:23
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem tetszik, ha neked ez jön be akkor vedd fel nyugodtan. Számomra a menyasszonyi ruha mindenképpen hosszú, és nagy abroncsszoknyás.

pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 9. 12:17
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen azt veszel fel, amiben jól érzed magad, ez a Te (Ti) nagy napotok lesz. De mivel a véleményünket kérted, leírom: Az első egyáltalán nem illik menyasszonyi ruhának. A másodikat el tudom képzelni. Egyébként szépnek mindkettő szép. Nem tudom milyen alkat vagy, de mindkettő csak kifejezett modellalkaton áll jól, tehát erre figyelj oda szeritem. Szóval én rendes esküvői ruhát vennék fel inkább (rengeteg van és gyönyörűek), de végső soron Te döntesz. És persze kérd ki leendő férjed véleményét is. Sok boldogságot!
2010. jún. 9. 14:27
 25/37 anonim ***** válasza:
66%
Szépnek szép,csak szerintem nem menyasszonyi ruhának való.
2010. jún. 9. 15:22
 26/37 anonim ***** válasza:
83%
Hát lehet nyújtogatnám a nyakamat még egy ideig, hogy és hol a menyasszony? Talán csak azért, mert semmi kiegészítő (Pl fátyol) vagy ilyesmi sem utal rá, hogy menyasszonyi ruha vagy nem tudom.
2010. jún. 9. 15:45
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nekem külön lesz a polgári és a templomi, így a polgári esküvőre felvennék ilyeneket. Nekem hasonlóan elegáns ruha lesz majd a polgárin! :)
2010. jún. 9. 16:13
 28/37 anonim ***** válasza:
61%
Atyaég! Válogatott szörnyűségek a 12:17-ben. Egyébként, ha jól értem, nektek azért kell templomi esküvő, hogy felvehessetek egy a testetek felszínénél 5-6-szor nagyobb csillogó-villogó szövetdarabot, 200 évvel ezelőtti francia divat szerint?
2010. jún. 9. 17:58
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
gyönyörűszépek, főleg az első. én nagyobb ruhára vágyom, de máson nagyonis el tudnám képzelni.
2010. jún. 9. 18:34
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

12:17 vagyok!

17:58-nak (nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy férfi vagy), sokat foglalkozok a régi ruhákkal, 1850-60-as évek divatja a nagy krinolinos szoknya, nem csak Franciaországban hordtak ilyet, és igen nekem nagyon tetszik, népi táncolok is, 6 alsószoknya van rajtam, és tudod mit sokkal nőiesebbnek érzem magam úgy, mint egy farmerbe, vagy egy térdig érő szoknyába, akármilyen hihetetlen nagyon sajnálom, hogy a feministák kitalálták, hogy legyen rövid a szoknya, meg hordjanak nadrágot a nők, legalább az esküvőmön szeretnék ilyen ruhát húzni, amúgy szerintem ez nem függ a templomitól, én például egyáltalán nem szeretnék, mivel nem vagyok vallásos, és úgy igencsak álszentségnek érezném. Az legtöbb nő az esküvőjén szívesen felhúz egy a testénél 5-6x nagyobb ruhát, minthogy egy térd főél érő koktélruhába legyen.

Amúgy még mindig azt mondom, ha a kérdezőnek tetszik ez a ruha, hát nyugodtan legyen ilyenben menyasszony. Tudod kedves 17:58-as akár én tőlem a saját esküvődön lehetsz akár bikiniben is, mert az tuti nem takarja el a tested, mint a földig érő szoknya, ízlések és pofonok.

2010. jún. 9. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!