Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, hogy ne bőgjem majd végig a saját esküvőmet?
35 éves budapesti Férfi vagyok, és ÉRTELMES tanácsokat szeretnék kérni a címben említett témában. Szerelmesek vagyunk egymásba a párommal, szeretném feleségül venni és szeretné, ha feleségül venném.
Az "baj" azzal van, hogy nagyon romantikus vagyok és már attól is könny szökik néha a szemembe, ha a párom mélyen a szemembe néz és mosolyog rám. Pusztán a gyönyörű tekintetével meg tud ríkatni, úgy néz rám olyankor, ahogy eddig senki. Félek, hogy ha esküvőnk lesz, akkor végig fogom bőgni az egészet. :) Természetesen a boldogságtól :)
Ilyen tanácsokat nem kérnék, hogy akkor ne menjek el az esküvőmre meg ilyesmi. :)
Köszi
Több megoldás is van:
- próbáljátok úgy megoldani, hogy ne legyen nagyon megható szövegelés meg csöpögős zene, inkább a humorra menjetek rá,
- vagy éppen ellenkezőleg, csináljátok az egészet borzasztó romantikusra és érzelgősre, és akkor mindenki bőgni fog, nem csak te,
- amikor úgy érzed, mindjárt elsírod magad, kezdj el vmi totál másra gondolni és pislogj felfelé,
- vagy pedig tojd le magasról, hogy ki mit gondol, és sírj, ha az esik jól.
Már voltam egyébként olyan esküvőn, ahol a vőlegény elsírta magát, szerintem aranyos volt.
Csak emiatt lefújni az egész esküvőt pedig nagy butaság lenne.
Sajnos a magyar férfiakba belenevelik ezt a mentalitást, hogy szégyen egy férfinak sírni/kimutatni az érzelmeit. Kevesebb frusztrált férfi lenne, ha nyugodtan kimutathatnák mit gondolnak, éreznek.
Nekem nem lenne gáz, ha sírnál, de megértem, hogy kerülni akarod.
A xanax nem hülyeség, én apám temetése előtt vettem be. Egy könnyet nem hullajtottam, pedig elég készen voltam, de valahogy arra az időre lenyugtatott. Tudom nem ugyanaz a kettő. -_-
bakker, én kiábrándulnék belőled, az tuti, nekem ez túl gej.
szeretem, ha egy ffi tud sírni, de nőben sem bírom az ilyen meghatódok-minden-szaron típusúakat, hát még pasiban.
ez kiábrándító!
legyen már tartás bennned, apám!
most azon mit kell bőgni, ha ránézel?
és szex közben is szoktál sírni?
Baj, ha elérzékenyülsz?
Én nem vagyok sírós, de amikor megláttam, kijött a könnyem. Piszok sok feszültség is felszabadult, jólesett.
Senki nem kritizálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!