Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt valakinek az esküvőjén saját eskü vagy szertartásvezető?
Nem a vallásos esküre gondolok, hanem a vallásoktól
független fogadalomtételre, egymáshoz címzett kedves szavakra.
Ti írtátok/olvastátok vagy fejből mondtátok?
Esküvőszervezőt hogyan választottátok ki?
Saját eskünk nem volt, hanem egy számunka fontos verset olvasott fel nekünk az anyakönyvvezető, előzetes egyeztetés alapján, a homokszertartás közben.
Esküvőszervezőt nem választottunk, mindent magunk szerveztünk meg és készítettünk el, mert mi amolyan "készítsd magad" típusúak vagyunk, mivel szeretünk mindent magunk megvalósítani, jó élmény a közös munka (legyen az akár, kertépítés vagy bútor vagy bármi :D) Mivel a kézügyességünk a munkánkból fakadóan adott volt, és meg is voltak a lehetőségeink és időnk, ezek elkészítésére.
Ha nem lett volna, nyilván fogadtunk volna, egy megbízható céget, amelynek szimpatikusak lettek volna a referencia munkái.
Az asztaldíszítést, külső dekorációt, az ülésrendet, de még a szalvétahengereket is és a köszönetajándékokat is mi magunk csináltuk.
Kivéve a virágokat, mert arra volt egy kedvenc virágosunk, akivel egyeztettük az elképzelésünket a kitűzőktől, a szülőköszöntő csokrokon át, a kocsidíszig bezárólag.
"Esküvőszervezőt hogyan választottátok ki?"
Bocsi, akkor én olvastam félre, akkor a leírásban csak elírtad, a kérdést meg nem olvastam figyelmesen! ;)
#4! Semmi gáz! :D
De, legalább innentől már egyértelmű lesz, hogy pontosan mire is vonatkozik a kérdésed! ;)
Sok boldogságot kívánok!
Köszönöm!
Annyi minden kavarog a fejemben, hogy már én se tudom mit beszélek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!