Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, hogy ne bőgjem majd végig a saját esküvőmet?
35 éves budapesti Férfi vagyok, és ÉRTELMES tanácsokat szeretnék kérni a címben említett témában. Szerelmesek vagyunk egymásba a párommal, szeretném feleségül venni és szeretné, ha feleségül venném.
Az "baj" azzal van, hogy nagyon romantikus vagyok és már attól is könny szökik néha a szemembe, ha a párom mélyen a szemembe néz és mosolyog rám. Pusztán a gyönyörű tekintetével meg tud ríkatni, úgy néz rám olyankor, ahogy eddig senki. Félek, hogy ha esküvőnk lesz, akkor végig fogom bőgni az egészet. :) Természetesen a boldogságtól :)
Ilyen tanácsokat nem kérnék, hogy akkor ne menjek el az esküvőmre meg ilyesmi. :)
Köszi
Esetleg gyakoroljatok rá.
Persze ne próbavacsora-próbaesküvővel, hanem kettesben otthon a pároddal.
Nekem nagyon jól esne, ha a párom ennyire meghatódna, amikor meglát az esküvői ruhában. Szerintem egyáltalán nem ciki. Szeretitek egymást, ez egy gyönyörű, fontos pillanat. Legyetek boldogak sokáig :)
23/N
Én személy szerint megsemmisülnék a szégyentől, ha férfiként elbőgném magam az esküvőn, ugyanakkor a boldog, teljes élet titka, hogy ne érdekeljen, mások mit gondolnak. El kell dönteni, hogy az esküvődet megélni akarod-e (amivel a habitusodból adódóan együtt jár a sírás) vagy ezt a szánalmas jelenetet megúszni. A kérdésedből ítélve az utóbbi felé hajlasz, amihez én is egy kis dózisú nyugtatót javaslok, na nem egy teljes xanaxot, hanem mondjuk a felét, harmadát, vagy még jobb, béta-blokkolót. Az pont elég hogy lenyugodjál érzelmileg, de ne tompulj be túlságosan. A b) opció hogy nem nézel a menyasszonyod szemébe, ami óriási parasztság.
Szerintem kerüld el ezt a jelenetet, mert különben életed végéig ezt fogod hallgatni. Úszd meg valahogy az esküvőt, lesz utána még elég időd négy fal között sírdogálva nézegetni a feleségedet. De azért mégse száz fős tömeg előtt csináld ezt a mutatványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!