Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 24 éves lány vagyok és megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lány vagyok és megismerkedtem a párommal, ő 50 éves. Szerintetek túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

2017. dec. 12. 10:10
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen felesleges ilyen kérdéseket ide írni, látatlanban mindenki okos, meg belelát a másik ember életébe. A legfontosabb, hogy a sok trottyosozó, meg vénemberező madár is lesz 50éves....és ku...ra nem fogják magukat trottyosnak érezni, hanem a 20-30asokat csicskalángosnak. Hogy mit esznek a nők az idősebb hapsikon? Hogy lehet velük beszélgetni pl, nem a telefonjuk, meg a frizurájuk a legfontosabb. Sok 50es jobb állapotban van, mint a sok szét party drogozott, meg szétfesztiválozott fiatal. Gondolom ha 24 évesen összejött vele, akkor nem az 50esek legalja, annak meg adjunk már még 20évet, az is csak 70. Az meg a mai társadalom szégyene, hogy még 30 évesen is otton laknak a gyerekek, erre tervez mindenki, hogy 30 éves koráig babusgatni kell őket, ...meg a fa.....om. Ha a.sztereotipiákat eröltetjük, a minap beszélgettem egy 95éves bácsival, szóval lehet, hogy a hölgy előbb elmegy majd. ....ja én csak 40 vagyok, mielőtt vád érne, de elnézve a mai fiatalokat, nem csodálom, hogy a lányok az idősebbek közt bogarásznak.
2017. dec. 13. 08:57
 42/59 anonim ***** válasza:
70%
Beteg vagy kedves kérdezö
2017. dec. 13. 09:06
 43/59 Kései Sirató ***** válasza:
75%

10-13 év még elmenne, de 26 év rengeteg! Még kimondani is sok!

Édesapáddal milyen a kapcsolatod? Nem éltetek együtt, nem ő nevelt fel?

Pszichológiailag nagy eséllyel apakomplexus lehet a vonzalmad hátterében. Lényegében apapótlékot keresel.

Az ilyen kapcsolatnak nincs jövője és sohasem lesz egyenrangú.. De ezeket te is tudod nyilván, kár ragozni.

2017. dec. 13. 09:24
 44/59 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy emiatt harminchat fokos lázban égek mindig
2017. dec. 13. 10:43
 45/59 anonim válasza:
62%

DEhogy nagy!sőt javaslom!Teljesen normál felnevelni egy gyereket majd úgy ,hogy az apja infuzion lesz ballagáskor! Őszinte leszek hozzád!Mindig rüheltem az ilyen semmire kellő buta gondolkozású "nőket"

Legyél vele tölsd mellete a fiatalságodat csak gyerek ne legyen!ne szaporodj tovább légyszi!

2017. dec. 13. 12:02
 46/59 A kérdező kommentje:
De azért egy 50 éves férfi a mai világban nem számít nagyon öregnek!
2017. dec. 13. 12:42
 47/59 anonim ***** válasza:
20%

én 50 évesen lettem utoljára apa.

sokat beszélek vele arról, hogy ez nem a legszokásobb dolog, de kisebb baj az, hogy valszeg korábban lesz félárva, mint a többi ember, mint ha világra se jött volna.

a hozzászólók nagy a te korosztályod lehet.Akarnál bármelyiktől gyereket, családot?

Hogy ki mit szól hozzá azzal meg ne foglalkozatok.

Apáma a volt feleségemet nem fogadta el (1 év különbség) hát ezzel kiiratkozott a világunkból. Később azért valami kis kapcsolat lett- de mindegy.

2017. dec. 13. 12:56
 48/59 anonim ***** válasza:
32%
Én 51 vagyok és úgy szét dugnám az itt 50 éveseket leszóló nőket hogy kegyelemért könyörögnének. :)
2017. dec. 13. 15:29
 49/59 anonim ***** válasza:
45%

A szerelmi életed a te dolgod. De önző és felelőtlen vagy, ha egy ilyen kapcsolatba, ilyen öreg pasival gyereket vállalsz. Gondolom nem jutott el az agyadig, hogy nagy eséllyel egyedül fogod felnevelni, mert nem sokáig lesz apja....Ha lesz is, egy vénember lesz, aki nem tud majd együtt játszani vele a sok időskori betegség miatt. Sebaj, majd támasztja a gyerek otthon a kerekesszéket és cseréli a pelenkáját.

Én a magam részéről ezt a párválasztást betegesnek tartom. (bár mint említettem a te dolgod). A gyerekvállalás viszont hatalmas felelőtlenség részedről, és kimondhatatlanul önző dolog, mert a saját vágyaidat nézed, nem a gyerek érdekeit.

Tudod, az én férjem félárvaként nőtt fel, sokat szenvedett az apja hiánya miatt, nagyon megviselte. Az édesanyja egy 22 évvel idősebb férfihoz ment, akivel gyereket is vállalt, és a bácsi 4 év múlva már halott volt. :(

Előre sajnálom a gyerekedet.

Egyébként nem értem mire fel írtad, hogy anyagilag is mindent meg tud majd neked adni az öreg. Miért kellene neki mindent megadni? Az a terved, hogy elveteted magad, kipottyantasz egy gyereket és rajta fogsz élősködni amíg meg nem hal? Gratula az életcélodhoz. És, csak még egy dolog: ha most 50 évesen 24 éves csibe kell neki, gondolod, hogy 5 év múlva nem fog lecserélni egy fiatalabbra? Ugyan ugyan:) Ne legyenek illúzióid...

2017. dec. 13. 23:57
 50/59 anonim ***** válasza:
87%
#48: Ez szép és jó de az, hogy 51 évesen sem sikerült megértened, hogy mit és miért írnak, az elég ciki.
2017. dec. 14. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!