Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lány vagyok és megismerkedtem a párommal, ő 50 éves. Szerintetek túl nagy a korkülönbség?
Szüleid mit szóltak? Az ő gyereke/gyerekei mit szóltak?
Gyereket tervezel vele? :D
10 éves a gyereknek lesz egy 63 éves apja. Kicsit se gáz..
Ti dolgotok ,senkinek nincs hozzá köze. Csak ketötökön mullik ,hogy meddig tart e.
De ha már feltetted a kérdést ,akkor téged zavar a korkülömbség és nem vagy biztos a dolgodban.
Nem a koron mullik ki mire vágyik.
Én pl már kibuliztam magam ,volt pár kapcsolatom is.
Nemrég volt egy velem egykorú párom ,de nem müködött. Én már biztonságra ,nyugalomra vágyok. 25évessen. A párom 44. (Ugyan olyan jól keresek mint ő). Megértjük egymást ,ugyan arra vágyunk és ugyan azt várjuk a kapcsolattol is. Benne találtam meg azt akire szükségem van.
Mi pl nem akarunk közös gyereket ,nekem a lanyom 3éves ,az ő fia meg 15.
Én ekkora korkülömbségre valoszinű nem terveznek gyereket.
n25
Csak tudnám miért kell nektek ENYIRE idős pasi??
Nem NAGY HATALMAS a korkulombseg. :::))de ha neked jó?!
Egyedül akarsz gyereket nevelni? Mert akár elhagy, akár meghal, ez vár rád.
Ez az a kor, amikor a férfiak elkezdenek hullani, mint a legyek. Sajnos nagyon sok 50-55 közötti ismerősöm eltemettük már. Többsége korához képest jól tartotta magát, sportol, fiatalos. Aztán egyszer csak csenget a rendőrség, hogy rossz hírük van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!