Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elfogadható korkülönbség?
Én 20 éves vagyok, a srác, aki bejön 28.
Szívesen megismerném jobban, de nem tudom, hogy rá merjek e írni, elsősorban a korkülönbség miatt.
Szerintetek nem gáz, ha a csaj ír rá a pasira?
Ha gyerekes vagy s ő komolyabb, akkor ne álmodj semmit se.
Egy szinten vagytok, próbálkozhatsz...
Engem biztosan zavarna e korban egy "kisgyerek" közeledése...
# 4 Amíg nem ismeri meg, addig honnan tudja milyen szinten van?
Semmi gáz nincs benne, próba cseresznye! Több ilyen lány kéne.
# 5
Ha van egy kis emberismerete és nem csak kilát a fejéből álmodozva, akkor megtudja ítélni.
Öltönyös ügyvéd kinézethez kétlem az iskolatáskás-infantilis kék hajú kislányt bár e beteg világban...
Persze, lehet melós cuccban a srác mentős...stb.
Látható egy emberen, milyen "féle" személyiség.
De, hogy értsed...Kertészkedő Józsikának is tetszik Miss universe, de esélye annyi, mint politikusnak tisztességre...nulla.
Próbálkozzon, aztán kiderül...
Köszönöm a válaszokat!
Attól, hogy valaki fiatal még nem biztos, hogy gyerekes a gondolkodása. Illetve egy idősebb embernek is lehet gyerekes a gondolkodása / viselkedése.
Ha ti nem bánjátok...
Amúgy szerintem teljesen jó, szerintem okés így ez a korkülönbség.
Amúgy szóval,hogyha ti nem bánjátok, akkor nem tök mindegy másoknak a véleménye? Hát ti döntésetek, nektek megfelel, boldogok vagytok, akkor ki van pipálva, ozt kész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!