Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek irigyek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek irigyek vagy tenyleg nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés

20 eves lany vagyok, a parom 35 eves. Mielott barkiben is felmerulne , nem , nincs apakomplekszusom. Egyszeruen csak nem kisfiukra vagyom csonadragba akik ugy viselkednek mint egy 4 eves kisgyerek.

Tobb mint fel eve vagyunk egyutt. A baratok elfogattak megertik, hogy ez igy nekunk jo, es orulnek is, mert O is elvan az en barataimmal es forditva is, halistennek nem a mai 20 evesek atlagos ertelmiszintjen vagyunk a barataimmal.

Viszont az ismerosok mar mas lapon vannak. Allandoan halljuk, hogy 'uristen 15 ev, mit csinalhatnal ezek egyutt", "hogy tudnak igy meglenni", "boldognak tunnek de ez tuti csak a latszat"

Miert kell ezt, most ha egyszer szrretjuk egymast, akkor nem minfegy mi miert van, utalom az efajta rosszindulatossagot.

2017. okt. 10. 15:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszeruen csak nem kisfiukra vagyom csonadragba akik ugy viselkednek mint egy 4 eves kisgyerek."

Akkor a 35 éves férfi miért vágyik egy szellemileg korlátolt kislányra? :D :D :D

2017. okt. 10. 15:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit irigyelnének tőled? Én 20 évesen baromi öregnek láttam egy 35 évest. Most 37 évesen meg szóba nem állnék egy 20 éves gyerekkel.
2017. okt. 10. 15:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik nekik,mert általában egy 35 éves pasi már gyerekre/családra vágyik, míg egy 20 éves lány még jobb esetben suliba jár, vagy dolgozik, és előtte az élet.

Ha esetleg a lány teherbe esik, megtartja, és a pasi lelép X év után, akkor meg jönnek a "na én megmondtam" szöveggel.

2017. okt. 10. 15:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy irigyelnék, csak nem értik egy felnőtt férfi miért egy fiatal lánnyal kezd...?

Teljesen más életszakaszban lesztek és ez idővel sem fog változni, épp ellenkezőleg, arányosan növekszik.

2017. okt. 10. 15:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Plusz ne általánosíts.
2017. okt. 10. 15:49
 6/16 anonim ***** válasza:

Miért irigyeljenek egy majdnem 2x annyi idős pasi miatt?

Ln 20 évesen el sem tudtam képzelni, hogy 25 felett ismerkedjek, nem hogy 30 felett, közelebb a 40-hez.

2017. okt. 10. 15:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Megint egy kamu...

" Egyszeruen csak nem kisfiukra vagyom csonadragba akik ugy viselkednek mint egy 4 eves kisgyerek. " Fú pedig mennyi helyes fiatalember van!

2017. okt. 10. 15:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

nem a mai 20 evesek atlagos ertelmiszintjen vagyunk

Jah, nem is, ahogy a többiek sem, akik mindig ezt a közhelyes mondatot puffogtatják el. Az írásképről ne is beszéljünk.

Annyira érett vagy, hogy azzal foglalkozol, hogy ki mit gondol rólatok. A 35 éves pasid is baromi oké lehet agyilag, hogy egy alig gyereket fűzött be.

2017. okt. 10. 16:00
 9/16 A kérdező kommentje:

Az iraskepem legyen a legkevesebb amibol kovetkeztet barki is 😅

20 eves vagyok , igen de a kislanytol mar messze vagyok.

16 evesen kezdtem el eloszor nyaron dolgozni, 20 evesen, mar ket eve a kezembe a vegzettsegem, van sajat alberletem es fix munkahelyem. Mindenzt teljes mertekben anyuci es apuci nelkul.... Elgondolkodnek azert, hogy tenyleg "kislanyal" van e egyutt ahogy azt ti gondoljatok.

2017. okt. 10. 16:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom honnan szeded, hogy erre bárki is irigy lenne :'D Az ilyenre azt mondom, hogy nem komplett.

Biztos megfordulna a szüleim fejében, hogy mégis hol rontották el ha beállítanék egy nálam sokkal idősebb férfival.

Amúgy őszintén én se értem, hogy egy felnőtt férfi.. felnőtt hagyjuk már inkább szellemileg visszamaradott mégis mit akar egy kislánytól és igen lekislányozlak mert se korban se értelmi szinten közel nem vagy a felnőtthöz. Ennyi idősen egy normális férfi már rég családot alapít, boldogan neveli a gyerekét és nem kislányokkal kezd ki vagy talán tőled várja ezeket ennyi idősen? Már 3-4 év múlva fogsz rá döbbenni arra milyen butácska voltál vagy talán te leszel az egyetlen a több 100 idióta közül aki átment ezen, aki majd együtt marad egy nála sokkal idősebb férfival, családot alapít és minden happy lesz?

25L

2017. okt. 10. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!