Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek irigyek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek irigyek vagy tenyleg nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés

20 eves lany vagyok, a parom 35 eves. Mielott barkiben is felmerulne , nem , nincs apakomplekszusom. Egyszeruen csak nem kisfiukra vagyom csonadragba akik ugy viselkednek mint egy 4 eves kisgyerek.

Tobb mint fel eve vagyunk egyutt. A baratok elfogattak megertik, hogy ez igy nekunk jo, es orulnek is, mert O is elvan az en barataimmal es forditva is, halistennek nem a mai 20 evesek atlagos ertelmiszintjen vagyunk a barataimmal.

Viszont az ismerosok mar mas lapon vannak. Allandoan halljuk, hogy 'uristen 15 ev, mit csinalhatnal ezek egyutt", "hogy tudnak igy meglenni", "boldognak tunnek de ez tuti csak a latszat"

Miert kell ezt, most ha egyszer szrretjuk egymast, akkor nem minfegy mi miert van, utalom az efajta rosszindulatossagot.

2017. okt. 10. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus kislány vagy, aki nagyon érett akar lenni.
2017. okt. 10. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az érettség nem azon múlik, hogy szakmával megkeresek havi x forintot és megélek belőle. A gondolkodástól függ, hogy mennyire vagy érett. A barátok minden csak nem megbízható forrás. Nem fogják a szemedbe mondani, hogy dobd már ki azt a szerencsétlent, mert nem hozzád való. Míg azok, akik nem elfogultak veled szemben őszintébben fognak róla megnyilvánulni. Hidd el a barátaid röhögnek amúgy a legjobban körbe mikor nem vagy ott.

Plusz a nagy probléma az egésszel, hogy te nem vagy érett gondolkodású, tehát valószínűleg a párod a visszamaradott, és ő van egy 20 éves szintjén. Meg amúgy nehogy már fél év kapcsolatra azt mondjuk, hogy az egy jól működő, komoly kapcsolat...

2017. okt. 10. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja, hogy neked ez az érettség? Hány húsz éves fiú mondhatja még el magáról ezeket, mint amit te?! Őket mégis lekisfiúzod. Egy csomó ember diákmunkázott, rengeteg embernek van 18 évesen végzettsége(nem is biztos, hogy olyan büszkének kéne lenni arra, hogy nem tanultál tovább) és csomóan vannak ilyen idősen saját albérletben. Én húsz évesen már tartottam legalább ott ahol te vagy, kivéve az albérletet, mert feleslegesnek láttam havi 60 ezret kidobni arra, hogy "nagyfiú legyek", inkább beraktam azt a pénzt a sajat ház alapba. Szóval el kéne gondolkodni azon, hogy ki az érett és ki nem.
2017. okt. 10. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Akkor én ezek szerint máshogy látom mint az előttem írok. Szerintem azt csináltok amit akartok, ha ez így működik akkor oké. Másabb már hogy te is dolgozol, van albérleted ergo már kicsit önállóbb vagy. Arra viszont számíts, hogy lassan ha gyerekpárti, megfogalmazódik benne majd egy gyerek gondolata. Ha részedről belefér, hogy pár év múlva saját családod legyen akkor oké. Az meg hogy ki mit mond, le kell szarni. Fiatal vagy még, az idő eldönti hogy jól döntöttél-e, mérlegelj hogy neked mi éri meg és nem-e fogod azt érezni, hogy lemaradsz vagy kimaradsz valamiből.
2017. okt. 10. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tetszik nekik, esetleg simán szokatlannak tartják a korkülönbség miatt.

Én is ugyanezt gondolom. 20 évesen gondolom teljesen más rövidtávú célokkal rendelkezel, mint most ő. Mindenesetre nem fogok beleszólni, mindig vannak kivételek.

22/N

2017. okt. 10. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon ráér sok ember a mai világban. A saját kis életük biztos túl unalmas ezért jobb a másikéval foglalkozni.

Nálam dettó ez a helyzet csak én 22 vagyok már.

Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, szintén 15 év a különbség.

Mindig érettebb voltam a koromnál. Sokkal jobban kijövök az idősebbekkel, mint a korombeli csajokkal.

Nem kell velük foglalkozni, ez a te életed úgy éled ahogy akarod... Ha meg megbánod az sem az ő bajuk lesz... :)

2017. okt. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!