Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek irigyek vagy tenyleg nem tetszik nekik?
20 eves lany vagyok, a parom 35 eves. Mielott barkiben is felmerulne , nem , nincs apakomplekszusom. Egyszeruen csak nem kisfiukra vagyom csonadragba akik ugy viselkednek mint egy 4 eves kisgyerek.
Tobb mint fel eve vagyunk egyutt. A baratok elfogattak megertik, hogy ez igy nekunk jo, es orulnek is, mert O is elvan az en barataimmal es forditva is, halistennek nem a mai 20 evesek atlagos ertelmiszintjen vagyunk a barataimmal.
Viszont az ismerosok mar mas lapon vannak. Allandoan halljuk, hogy 'uristen 15 ev, mit csinalhatnal ezek egyutt", "hogy tudnak igy meglenni", "boldognak tunnek de ez tuti csak a latszat"
Miert kell ezt, most ha egyszer szrretjuk egymast, akkor nem minfegy mi miert van, utalom az efajta rosszindulatossagot.
Az érettség nem azon múlik, hogy szakmával megkeresek havi x forintot és megélek belőle. A gondolkodástól függ, hogy mennyire vagy érett. A barátok minden csak nem megbízható forrás. Nem fogják a szemedbe mondani, hogy dobd már ki azt a szerencsétlent, mert nem hozzád való. Míg azok, akik nem elfogultak veled szemben őszintébben fognak róla megnyilvánulni. Hidd el a barátaid röhögnek amúgy a legjobban körbe mikor nem vagy ott.
Plusz a nagy probléma az egésszel, hogy te nem vagy érett gondolkodású, tehát valószínűleg a párod a visszamaradott, és ő van egy 20 éves szintjén. Meg amúgy nehogy már fél év kapcsolatra azt mondjuk, hogy az egy jól működő, komoly kapcsolat...
Tényleg nem tetszik nekik, esetleg simán szokatlannak tartják a korkülönbség miatt.
Én is ugyanezt gondolom. 20 évesen gondolom teljesen más rövidtávú célokkal rendelkezel, mint most ő. Mindenesetre nem fogok beleszólni, mindig vannak kivételek.
22/N
Nagyon ráér sok ember a mai világban. A saját kis életük biztos túl unalmas ezért jobb a másikéval foglalkozni.
Nálam dettó ez a helyzet csak én 22 vagyok már.
Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, szintén 15 év a különbség.
Mindig érettebb voltam a koromnál. Sokkal jobban kijövök az idősebbekkel, mint a korombeli csajokkal.
Nem kell velük foglalkozni, ez a te életed úgy éled ahogy akarod... Ha meg megbánod az sem az ő bajuk lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!