Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ezzel a fiatal csajszival?
Adott egy 19 éves csajszi, akit 1,5 éve ismerek.(az most mindegy honnan).
Én 41 vagyok. Van egy nálam1 évvel fiatalabb lányom.
Jóban vagyunk,sokat találkozgatunk a csajjal. Semmi szex vagy ilyesmi,mozizni szoktunk,kajálni, ilyenek. Ő totál belémzúgott.
Én természetesen tudtára adtam,hogy ebből nem lesz semmi,barátok vagyunk és nagyon jól van ez így.
Ő mostanában állandóan hergel. Folyton a szexről beszél, direkt rövid,kivágott cuccokban jön,ha találkozunk. Stb.
Meg is kérdezte pár hete,hoy mi lenne,ha csak szex lenne és ennyi.
Nemet mondtam. De csak nem adja fel.
Nem szeretném megdugnj,mert annál többet jelent a csaj és azzal elrontanánk a barátságot. Kapcsplatra meg nem szeretném,mert nagyon fiatal, úgyis jönne neki más stb.
Ti mit tennétek a helyemben?
Én biztosan nem hagynám ki. Most alapból, minek barátkozol 19 éves lányokkal? Nehezen tudom elképzelni, hogy 41 évesen aztán olyan nagyon jó haver lennél a számára vagy olyan jól mutatnál egy csajos estén mellettük.
Ő sem akar barátkozni veled szerintem csak bejössz neki és ezért marad a közeledben.
Ém se nagyon értem ezt a barátkozós dolgot. Annak ellenére,hogy 21 évvel diősebb vavyok nála, eszméletlenül jókat tudunk beszélni,röhögni,ugyanazokat a dolgokat szeretjük,a stílusunk is egyforma. Szóval tényleg kísérteties a helyzet.
Az a bizonyos “dugás” után ez szerintem ugye mind megváltozna.
És ja,látom rajta,hogy bejövök neki,belémzúgott piszkosul,de nem tudok mit kezdeni a helyzettel:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!