Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 24 éves lány vagyok és megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lány vagyok és megismerkedtem a párommal, ő 50 éves. Szerintetek túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

2017. dec. 12. 10:10
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
73%
Felnézel rá,mint emberre,meg arra,amit elért...aha,akkor most egy kicsit pontosabban fogalmazok: "Felnézek a bankszámlájára"-ugye valahogy így akartad írni?
2017. dec. 12. 14:41
 32/59 anonim ***** válasza:
84%

Lassan 40 leszek, de nekem nem kéne egy 50 éves férfi. El nem tudom képzelni, hogy mit eszel rajta. (Megint más valakivel együtt öregedni, és vonzódni hozzá x évesen is!)

Tök mindegy, hogy mennyire tartja jól magát, meg hogy áll-e még a zászló. Kislány: neked most kéne kihasználni, hogy válogathatsz a fiatal, erős apa jelöltek között, akik még képesek egész éjjel dugni! Erre leragadsz egy 50 éves tottyos bácsival, akinek lassan unoka kell. Jobbat nem találtál?

2017. dec. 12. 14:54
 33/59 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra, hogy mi van, ha gyerekünk lesz és a páromnak valami baja lesz, mert sajnos neki már volt komoly betegsége korábban.
2017. dec. 12. 14:58
 34/59 anonim ***** válasza:
8%
Igaz is! Mi vonzó van egy rajtad vonagló fél árbócos,ráncosodó,erölködő,szuszogó,hörgő tata testben? Na azonnal szakítasz vele,aztán keresel egy korban hozzád illőt mert ahogy elképzelem a jelenetet, kavarog a gyomrom!
2017. dec. 12. 15:04
 35/59 anonim ***** válasza:
0%

Hová akar gyereket?

1. meg sem tud dugni szerintem

2. vicces, ha 10-15 év múlva meghal a gyereke meg ott lesz 7-8 évesen apa nélkül

2017. dec. 12. 18:17
 36/59 anonim ***** válasza:
58%

nagyon helyes, hogy szülni akarsz neki. de arra készülj fel, hogy egyedül fogod felnevelni. és a felnevelés nem arról szól - felénk, jobb családokban - hogy 18 évesen kilököd az utcára.

arra számíts, hogy az előző kapcsolatából származó nagy gyerekei nem fognak tapsikolni a kis jövevénynek, rájuk ne számíts a felnevelés során, sőt.

valamilyen módon csikard ki a vénemberből, hogy nyit egy számlát a gyereketeknek, hogy ha ő kipurcanna, a kamataiból el tud indulni az életben.

arra is számíts, hogy ha összejössz egy másik pasival - mert össze fogsz, mert csomót nem tudsz majd kötni a p*ncida - annak is szülnöd kell.

2017. dec. 12. 19:05
 37/59 anonim ***** válasza:
63%
Még akkor is hamarabb halnak a férfiak ha azonos korosztályú nővel kötnek házasságot, így meg pláne. Ha meghal és te 35-40 éves korodtól nem akarsz egyedül lenni akkor tizenéves gyerekkel kell majd párt találnod ami nem könnyű.
2017. dec. 12. 19:45
 38/59 A kérdező kommentje:
Nem valami szép jövőképet vázpltok fel nekem. Ennél jobb nem történhet?
2017. dec. 12. 19:59
 39/59 anonim ***** válasza:
85%
Fontos tudnod, hogy tizedikén jön a nyugdíj.
2017. dec. 12. 20:42
 40/59 anonim ***** válasza:
Ennél jobb? Arra célzol, hogy örökké élni fog? Az nem történhet meg. Annyi a pozitívum, hogy a gyerek már nagykorú lesz ne adj Isten egyetemet végzett mikor meghal az apuka és akkor sokat nevelni már nem kell rajta egyedül.
2017. dec. 12. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!