Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lány vagyok és megismerkedtem a párommal, ő 50 éves. Szerintetek túl nagy a korkülönbség?
Lassan 40 leszek, de nekem nem kéne egy 50 éves férfi. El nem tudom képzelni, hogy mit eszel rajta. (Megint más valakivel együtt öregedni, és vonzódni hozzá x évesen is!)
Tök mindegy, hogy mennyire tartja jól magát, meg hogy áll-e még a zászló. Kislány: neked most kéne kihasználni, hogy válogathatsz a fiatal, erős apa jelöltek között, akik még képesek egész éjjel dugni! Erre leragadsz egy 50 éves tottyos bácsival, akinek lassan unoka kell. Jobbat nem találtál?
Hová akar gyereket?
1. meg sem tud dugni szerintem
2. vicces, ha 10-15 év múlva meghal a gyereke meg ott lesz 7-8 évesen apa nélkül
nagyon helyes, hogy szülni akarsz neki. de arra készülj fel, hogy egyedül fogod felnevelni. és a felnevelés nem arról szól - felénk, jobb családokban - hogy 18 évesen kilököd az utcára.
arra számíts, hogy az előző kapcsolatából származó nagy gyerekei nem fognak tapsikolni a kis jövevénynek, rájuk ne számíts a felnevelés során, sőt.
valamilyen módon csikard ki a vénemberből, hogy nyit egy számlát a gyereketeknek, hogy ha ő kipurcanna, a kamataiból el tud indulni az életben.
arra is számíts, hogy ha összejössz egy másik pasival - mert össze fogsz, mert csomót nem tudsz majd kötni a p*ncida - annak is szülnöd kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!