Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi értelme az esküvőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme az esküvőnek?

Figyelt kérdés

Esküvő=elköteleződés

Pedig előbb utóbb minden szerelem véget ér, ráununk párunkra, akkor minek kötelezik el magukat az emberek, hogy később boldogtalanul éljenek? Egyébként ez az élet minden területén jelen van. Nem esszük minden nap ugyanazt, nem ugyanazt a ruhát vesszük fel, nem mindig ugyanazt a filmet nézzük stb stb. Miért lenne ez másképp a kapcsolatokban? Az embernek szüksége van a változatosságra! Szerintem a szexkapcsolatoknak van egyedül értelme, ott nem kell félni hogy mikor csal meg.

2017. dec. 9. 11:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%

Agyilag éretlen vagy.

Teljesen felesleges ide bármit is írni, úgyse fognád fel.

Akkor mi értelme az életnek, ha úgy is meghalunk? (válasz a te kérdésed stílusára)

2017. dec. 9. 11:53
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te így gondolod, más nem feltétlenül. Gondolom, nem okoz gondot ezen tény feldolgozása.
2017. dec. 9. 11:54
 3/23 A kérdező kommentje:
Én nyitott vagyok, valaki próbáljon meggyőzni.
2017. dec. 9. 11:56
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Akkor eléggé sz..r lehet a szüleid kapcsolata, ha nincs előtted egy élő példa.
2017. dec. 9. 11:57
 5/23 anonim ***** válasza:
19%

Esküvőnek az az értelme, hogy a nők az egészen kisgyerekkoruktól beléjük nevelt dolgot kiéljék, miszerint az esküvő életük legszebb napja, amikor ők a hercegnők, és mindenki őket irigyeli, és bejött nekik az élet.

Új értelem az, hogy a profi fotókat tudnak facebookra, és instagramra feltölteni, ezzel még jobban kihangsúlyozva, hogy bejött nekik az élet.

Na meg leplezetten az is értelme, hogy így jogosultságot kap a feleség a férj vagyonára, ha válásra kerülne a sor, akkor jól járhat, de addig is sakkban tudja tartani a férjet.

Hosszútávú kapcsolatnak van értelme, nem mindenki akar váltogatni. De a házasságnak ehhez semmi köze, aki változatosságot akar, házasság alatt is félredug, vagy simán elválik.

Aki pedig monogám, annak nem kell papír, hogy monogám maradjon.

Az esküvő egy show egy magamutogatás, és anyagi szerződés.

Szexkapcsolatnál ugyan úgy fél az ember hogy mikor csalja meg, és lesz vége a szexkapcsolatnak mert talált mást/ behoz valami nemi betegséget.

2017. dec. 9. 11:58
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Mert az embernek szűksége van arra, hogy valaki mellette legyen, később összeköltözzenek, gyerekük legyen. Utána mi értelme szétválni, ha jó a kapcsolat, van szeretet, tisztelet. Újra elköltözni, az anya viszi a gyereket. Amiket együtt elérnek, normális ember nem dobja el azért, h mással szexeljen. Persze más tészta, ha nem jó a kapcsolat, akkor jobb a válás. De ezt előre nem lehet megjósolni, mi lesz. Persze az is más, ha valaki nem akar gyerekeket. De sokan akarnak. Akkor meg alapból van értelme, egy gyereknek kell a stabil család, ha az jól működik.
2017. dec. 9. 11:59
 7/23 anonim ***** válasza:
7%

Az esküvőnek egy értelme maradt meg a régi tartalomból, mégpedig az, hogy válás esetén a nő részesülhessen a férfi anyagi javaiból.

Persze jönnek majd a válaszok, hogy az esküvő mit jelent érzelmileg, de az nem az _értelme_ a dolognak, az csak a rózsaszín ködösítés.

2017. dec. 9. 12:08
 8/23 anonim ***** válasza:
39%

Lényegi értelme nincs. Amúgy pedig specifikus.

Esküvőnek semmi köze elköteleződéshez.

Csak nem gyakorlott érzelmek érhetnek véget.

Azért, mert egy minden egyes nap változó elme vagyunk, ahogy kapcsolatunk másik tagja is. Halálunkig változunk s miket tapasztalunk s megosztunk egymással, teszik nagyszerűvé, együtt létezést, nem maga az elme jelenléte, szeretete.

Amúgy sem kell félni. Ez választás kérdése. Ti döntitek el, milyen emberrel jöttök össze, hogyan kommunikáltok, hogyan gyakoroljátok kapcsolatotok alakítását, érzelmeiteket.

2017. dec. 9. 14:15
 9/23 anonim ***** válasza:
Írj rám s meggyőzlek ha szeretnéd. Csupán kérdezned kell.
2017. dec. 9. 14:16
 10/23 anonim ***** válasza:
96%

" Szerintem a szexkapcsolatoknak van egyedül értelme, ott nem kell félni hogy mikor csal meg."

Szerintem komoly gondok vannak,ha ezt így gondolod.

Több éve vagyunk együtt a párommal és nem félek, hogy mikor csal meg. Persze a kezébe adtam a lehetőséget, hogy megbántson, összetörje a szívem stb.

De ismerem eléggé,nem félek.

Szeretjük egymást, jól érezzük magunkat és elmélyült a kapcsolatunk az évek során, nagyon szoros a kötelék.

A házasságra reagálva nekem fontos, hogy hivatalosan is a hozzátartozója legyek.

Tegyük fel együtt vagy valakivel 15 éve. Senkinél nem ismered jobban, ti álltok a legközelebb egymáshoz.

Erre történik vele valami(nem kell a legrosszabbra gondolni). Te kije vagy neki? Hivatalosan egyedülálló.

Több köze van hozzá papíron a szüleinek pl, akkor is, ha velük évek óta nem tartja a kapcsolatot.

A hétköznapi életben ez nem igazán lényeges, de baj esetén sajnos igen.

Más előnyei is vannak persze a házasságnak. Ezt mindenkinek magának kell észrevenni . Írhatnék én 100 indokot is, aki nem tartja fontosnak simán megcáfolja.

Nem kötelező a házasság, de sokan fontosnak tartják.

És nem a buli meg a szép ruha miatt.

2017. dec. 9. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!