Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pár egyik fele nem élvezi az esküvőnek egy bizonyos elemét, attól az még lehet egy jó esküvő?
Azt mondták nekem, hogy ha jól érzi magát a pár az esküvőn, akkor a násznép is nagy eséllyel élvezni fogja.
Na de mi van akkor, ha bizonyos elemeit az esküvőnek nem kedveli a pár egyik fele?
Konkrétan pl a táncra gondolok. Nem igazán kihagyható az első közös táncunk, és most kezdjük el a próbákat, amiket a párom (férfi) meglehetősen szájhúzogatva vár. Nem szeret/tud táncolni (én sem tudok, de szívesen megyek), de nem is élvezi a lehetőséget, hogy legalább egy koreográfia erejéig megtanuljon. Egy kellemetlen, háta közepére kívánt feladatként fogja fel, pedig amúgy az esküvőt/lagzit meg a körülötte szervezett nagy hajcihőt mind lelkesen várja.
Lehet így szép táncunk és végül élvezetes lagzink? A tánc maga nyilván nem közvetlenül az anyakönyvvezető távozása után lesz, szóval addig félek tőle, hogy szorongva és idegesen várja majd az időt, hogy végre letudja ezt a borzalmas feladatot, és addig meg ugye nyilván a hangulata sem lesz annyira oldott.
Mik a tapasztalatok? Túlgondolom? :D
Nekem nem mindegy, szeretném, ha élvezné ezt is.
Amúgy egyetértek, 2., szerintem is főnyeremény :)
ha látod rajta hogy nem élvezi akkor nem fogja élvezni :)
Fogj egy ételt amit utálsz.. lehet a sóska is vagy amit tényleg utálsz.. meg kell enned egy kondérral, mert ugye itt a tánc közben bambulni fogják őt.. nem elég hogy utálja de még nézik is...
na egyél meg egy kondérral és mondogassa valaki hogy szeretni fogod..
Hidd el, nem fogja szeretni.. Miattad megteszi, mert te akarod és neki az a fontos hogy neked jő legyen, neked meg akkor jó ha ő olyat tesz amit utál és rossz neki.
ő ezt utálja, megteszi, ennyi
...
Kösz, hogy hozzámész és megmentesz egy csomó nőt. Hős vagy.
Hát figyi...nálunk is nagyjából ez a helyzet...:) mi a Somewhere over the rainbow-ra fogunk táncolni, és tanárhoz fogunk járni...a párom, aki a szalagavatóján is kihagyta a keringőt, gondolhatod, hogy mennyire várja...:D
Kitalálta, hogy inkább csak énekeljük el...mondtam neki, hogy mivel a legjobb indulattal nézve is, kiborítóan, elviselhetetlenül, borzasztó énekhangunk van, ezt inkább erőltessük, ha nem akarjuk, hogy a násznép elmeneküljön...
Megtutujgattam, megszeretgettem, és mondtam neki, hogy nekem ő lesz a táncparkett ördöge, és, hogy szipi-szupi-mupi lesz az egész, majd meglátja! :D erre vágott egy inkább vicsorgó, mint vigyorgó fejet, de ennyi...mondtam neki, hogy ha bénázok cserébe legálisan kinevethet...és ez bejött, már alig várja! :D
5: nagyon szívesen :)
A többieknek köszönöm a hasznos választ! :)
Esetleg, ha csak valami egyszerű táncot választanátok?
Ez a koreós dolog amúgy csak egy újhullámos divat, valószínűleg nekünk se lesz, mert a párom elég kétballábas. Gondolom csak keringőzünk vagy lassúzunk egyet, és ennyi. :)
Mondjuk felfoghatjátok viccesnek is, poénos figurákkal, talán az jobb.
Én voltam olyan lagzin, ahol a menyasszony újraindíttatta a zenét, mert a vőlegény elszúrta a koreót. Nah olyan is a házasságuk.....
Esetleg azzal is bíztathatnád, hogy rajtatok kívül senki nem ismeri a koreót, ha elrontja se fog senkinek feltűnni, a lényeg, hogy élvezzétek egymás társaságát a táncparketten. Fontos, hogy esetleg önfeledten tudd lereagálni, ha hibázik, már a próbán is, és akkor ő se fog görcsölni talán. :)
Én semmit nem csináltatnék a párommal, amit nem akar, csak azért hogy a násznép örüljön.
Az esküvő nem a násznépről szól, és nem is a menyasszonyról, mint azt az amerikai műsorok előszeretettel hangoztatják.
Szerintem ez rólatok szól, hogy elköteleződtök egymás iránt és ennek a nagy pillanatnak a szemtanúi a meghívottak. Nyilván nem azt mondom, hogy véletlenül se élvezhessék, de a pár az első.
És mivel ez nyilván egy egyenlőségen alapuló házasság lesz, elég furcsa indítása ennek hogy már az esküvőn el van nyomva az egyik fél.
Szerintem nyugodtan kihagyható az első tánc, vagy lerövidíthető, hogy pár másodperc után csatlakozzon be mindenki, így nem fogja azt érezni hogy mindenki őt nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!