Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy anyós kérdés! Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Most lesz az esküvőnk ősszel. Kerül, amibe kerül, mi álljuk közösen (spórolt pénz, elég sok idő volt összegyűjteni) kb. a 80%-át. Az én szüleim, akik sokkal rosszabb anyagi körülmények között vannak állják (ajándékba) kb. 10%-át, mert azért mégis csak az egyszem lányuk esküszik. Nagyon szükségünk lenne a maradék 10-re, de a párom szülei nem hajlandóak beleadni... Ami nem is lenne baj (elég tehetősek, de egye fene, jó nekik :D), de a párom anyukája mindenbe beleszól (anyagiakba is) mit lehet tenni?2010. máj. 28. 21:57
21/21 anonim válasza:
ez az én anyósom.lett még egy fia?dettó ugyanez volt a helyzet.nyeltem,nyeltem,aztán az esküvő másnapján robbantam egy beszólásán,2 évig nem beszéltünk.szóval csak okosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!