Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fotózás hogy fér bele az időbe ilyenkor?
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok, pörög az agyam, talán tudtok tanácsot adni:
Egy év múlva lesz az esküvőnk, polgári lesz úgy, hogy délben (vagy egykor) esketés, és utána egy ebéd egy étteremben. Kb. 25-30 vendég lesz, és 17:00-ig leszünk az étteremben.
Annyira nem is ez a lényeg, csak a teljesség kedvéért leírtam.
A kérdésem az lenne, hogy szeretnénk fényképeket, mármint beállított képeket egy parkban (városunktól kb. 15 perc kocsival).
Ez az esküvő napjába hogy férne bele vajon?
Ha nem fér bele, akkor hogy lehetne megoldani?
A ruha saját lesz (varratni fogok), tehát nem vagyunk kölcsönzőhöz kötve.
Közvetlenül megelőző nap legyen a fényképezés? Akkor pénteken is frizura, smink, öltözködés, fotózkodás, és utána szombaton is ugyanígy frizu, smink, ruha, és esküvő?
Vagy inkább esküvő után tennétek pár nappal a fényképezkedést?
Nem tudom elkerülni sehogy a kétszer frizurázást, kétszer sminkelést? Erre keresnék megoldást.
(Akinek ugye délután 3-4 körül van az esküvő, annak simán belefér a délelőtti beállított fotózkodás.)
Bármi tanácsot szívesen fogadok. És előre is köszönöm.
12 előtt még bőven el lehet készülni 1-2 órás fotózásra, hogy ne kelljen hajnalban felkelnie senki fodrásznak vagy sminkesnek. De amúgy 17:00 után is még augusztusban bőven van időtök fotózkodni, kicsit rendbe szeded a sminked-hajad és már mehet is a menet.
Amúgy jó, ha van valaki aki segít, de igazából felesleges, a legtöbb esküvői fotós tudja, mi a dörgés, segít magától is, többet is, mint egy kontárkodó anyós, aki esetlegesen először lát esküvői fotózást.
Nagyon szépen köszönöm Nektek, Mindenkinek, aki válaszolt. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam.
Hú, most lesz mit mérlegelni:)
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy aug. 11-én lesz. És úgy döntöttünk, hogy akkor 17:00 után megyünk fényképezkedni. Így belefér egy napba, egy smink, egy frizura. Anyu fog sminkelni, ma beszéltük meg.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!