Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői fotózás hogy fér bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői fotózás hogy fér bele az időbe ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácstalan vagyok, pörög az agyam, talán tudtok tanácsot adni:

Egy év múlva lesz az esküvőnk, polgári lesz úgy, hogy délben (vagy egykor) esketés, és utána egy ebéd egy étteremben. Kb. 25-30 vendég lesz, és 17:00-ig leszünk az étteremben.

Annyira nem is ez a lényeg, csak a teljesség kedvéért leírtam.

A kérdésem az lenne, hogy szeretnénk fényképeket, mármint beállított képeket egy parkban (városunktól kb. 15 perc kocsival).

Ez az esküvő napjába hogy férne bele vajon?

Ha nem fér bele, akkor hogy lehetne megoldani?

A ruha saját lesz (varratni fogok), tehát nem vagyunk kölcsönzőhöz kötve.

Közvetlenül megelőző nap legyen a fényképezés? Akkor pénteken is frizura, smink, öltözködés, fotózkodás, és utána szombaton is ugyanígy frizu, smink, ruha, és esküvő?

Vagy inkább esküvő után tennétek pár nappal a fényképezkedést?

Nem tudom elkerülni sehogy a kétszer frizurázást, kétszer sminkelést? Erre keresnék megoldást.

(Akinek ugye délután 3-4 körül van az esküvő, annak simán belefér a délelőtti beállított fotózkodás.)

Bármi tanácsot szívesen fogadok. És előre is köszönöm.

2017. szept. 6. 15:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem írtál évszakot, hónapot, de igazából bármikorra is tervezitek, 9-10 fele már szépek a fények délelőtt. Ha meg tudod beszélni a fodrásszal, kozmetikussal (amennyiben ezekhez ragaszkodsz), hogy keljenek fel miattad hajnalban, akkor lazán belefér a napba. :)
2017. szept. 6. 15:15
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem így is belefér a délelőtti fotózkodás.
2017. szept. 6. 15:21
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem bőven belefér délelőtt a fotózás. Vagy ha 17.00-ig lesztek, akkor utána, bár akkor már kicsit viharvertebb az ember.
2017. szept. 6. 15:53
 4/18 anonim ***** válasza:
Miért ragaszkodtok a déli időponthoz? Ha átrakjátok délutánra, nektek is simán belefér a fotózkodás.
2017. szept. 6. 15:58
 5/18 A kérdező kommentje:
1-nek: 2018. augusztus, és szombati nap (mármint az esküvő és utána az ebéd).
2017. szept. 6. 16:23
 6/18 A kérdező kommentje:

4-nek:

Mindenképpen déli vagy 13:00 órai esketést szeretnénk, mert utána csak egy ebéd lesz, és 17:00-ig együtt lesznek a vendégek. Így érthetőbb szerintem nekik is, hogy nem a hagyományos esküvő és "lakodalom", hanem egy ebéd egy elegáns étteremben, mi nem vagyunk bulizósak.

Azért nem szeretnénk pl. 15:00 órára tenni az esketést, mert akkor

1. "elvárt", (vagy mi érezzük elvártnak), hogy hagyományos táncos lagzi legyen.

2. Akkor szombatra nem kapnánk úgy éttermet, hogy mondjuk 16:00-tól 20:00-ig (mert akkor már kiadják egy hajnalig tartó lagzi színhelyének).

2017. szept. 6. 16:28
 7/18 A kérdező kommentje:

Az tuti, hogy nem fog miattunk hajnalban kelni se fodrász, se sminkes:((

Erre felénk nagy urak, még ha megfizetnénk, akkor sem:((

2017. szept. 6. 16:30
 8/18 A kérdező kommentje:

Egyébként fényképezkedéshez mennyire kell "udvartartás"?

Úgy értem, ha egy parkba megyünk.

Ott lesz ugye a fotós, aztán mi ketten (ifjú pár), és kell még valaki? Mondjuk egy nőrokon, hogy papírzsepi, rúzs, arcpúder, stb.... hozza, ruhát igazgassa?

Légyszi írjatok, ezt hogy szokták?

2017. szept. 6. 16:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Az első vagyok: én magamat sminkeltem, és a hajamat is magamnak készítettem el. A fotózáson egyedül a koszorúslányok voltak ott, a saját sminkemre oda tudtam figyelni, de erre se lett volna szükség, ha nem fújt volna a szél a Dunaparton. :D A fotós hozott egy asszisztenst, aki tartotta a fényvisszaverő lemezt, meg segített obit váltogatni, de ennyi. 3 helyszínnel (ugyanúgy Dunapart, csak volt bokros háttér, vizes háttér, meg fás háttér) is belefért az egész egy órába. Nem kell túlizgulni. :)
2017. szept. 6. 16:59
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást:)

Én amúgy nem tudok annyira jól sminkelni, de az anyukám gyönyörűen sminkel (engem is szokott, ha megyek valahova). Így még lehet, hogy simán ő fog most is kisminkelni. Ezzel is időt nyerünk.

A fodrász nehezebb, természetes göndör (ezer csigás) hajam van, kb. lapockáig érő, hogy ebből mit hozunk ki. (gondolom, még próba fodrászkodás is kell).

2017. szept. 6. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!