Milyen iskola kell ilyenkor járni?
Figyelt kérdés
Eldöntöttem, már biztos, hogy fotós szeretnék lenni, kint Focimeccseken. De ehhez milyen iskolát kell végezni? És 8. osztály után mehetek már ilyen suliba?2012. nov. 19. 16:34
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van olyan állami suli, ami simán csak fotósokat képez. Szerintem érettségizz le, közben fotós tanfolyamot csinálhatsz. Suli után előnyt jelentene, ha újságírást tanulnál, mert úgy jobbak az esélyeid, bár sportújságíróvá sem könnyű válni. Sok kapcsolat és szerencse is kell hozzá.
2/4 A kérdező kommentje:
de mondjuk ha én fotóriporter akarok lenni, és nem újságíró?
2012. nov. 19. 16:46
3/4 anonim válasza:
Ha csak erre alapozod a jövőd, nagyot fogsz csalódni. Komolyan jót akarok: Először érettségizz le, addig ráérsz kigondolni a továbbiakat.
Addig is keress rá gugliban: fotoriporter képzés.
4/4 anonim válasza:
OKJ-s fényképész-fotótermékkereskedő képzés van, ami ilyesmire jó viszont ez érettségire épül szóval érettségi előtt nem tudsz ilyen végzettséget szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!