Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek lenne értelme vagy ilyenkor már butaság?
A lényeg hogy nem volt szép esküvőnk. Bementünk, aláírtuk a papírt és kijöttünk. Ez pedig engem azóta is bánt, főleg mert egyáltalán nem voltak nagy elvárásaim, de egyszreűen rossz hogy póló farmer volt mindkettőnk esküvői ruhája és egyetlen kép sincs rólunk.
Megegyeztünk hogy be fogjuk pótolni azt a keveset is amit én szerettem volna. Igen ám de nemrég kiderült hogy babát várok. Ennek persze örülök, de nekem nem fér bele hogy terhesen, neadjisten gyerekkel esküvőzzek. Egyszerűen az már nekem nem kerek. Ezzel értelemszerűen ugrott a pótesküvő is.
Ezért fő folyam, hogy mi lenne ha csinálnánk egy esküvői fotózást, esküvő nélkül? Szép ruhában, rendesen megcsinált hajjal és sminkkel, férjemnek szép öltönnyel? Mert így legalább lenne mit mutatnom a kicsinek, hogy lám mi is voltunk szépek.
(És így a férjemmel se kéne mindig háborúznom amiért nem érti hogy én csak szép képet akarok bekeretezni és kirakni a falra, nem pedig olyat ami annyira személyes, hogy zavarba hoz ha más meglátná. Neki van azóta már öltönye, nekem viszont egyáltalán nincsenek szép ruháim és ha vennék sajnos az is csak állna a szekrényben, nincsenek olyan alkalmaink ahova felvehetném bármikor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!