Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szeretem a párom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a párom és nem is bízom benne. Ilyenkor van még bármi értelme folytatni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. febr. 8. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. febr. 8. 09:08
 3/5 winR ***** válasza:
EZt felesleges volt megkérdezni, mert NINCS.
2013. febr. 8. 09:12
 4/5 anonim válasza:
100%

Először is ha sok éve vagytok együtt akkor nyilván egykor szerettétek egymást,vagy nem?

Valami oka van annak hogy kiszerettél belőle.

Szerintem próbáljátok megbeszélni azokat a problémákat ami ide vezetett és adj neki még egy esélyt!

Nem veszítesz semmit!Egy pici gyufa lángjával is meg lehet gyújtani egy egész erdőt is!Megbeszélitek a problémákat megpróbálsz változni te is illetve ő is és lehet pont megint meggyullad a tűz köztetek.

2013. febr. 8. 10:51
 5/5 anonim válasza:
Olyan szó hogy nem nem létezik ezt jegyezd meg!Nem csak kapcsolatba hanem átlagosan az élet minden területén,csak előre és csak igen jó lesz minden!!!Szerintem tényleg beszéljétek meg hátha összejön,nyilván ha látod hogy ő nem változik semmit akkor hagyd a francba az egészet nincs értelme.De legalább elmondhatod hogy adtál egy esélyt te megpróbáltál mindent.
2013. febr. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!