Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van értelme folytatni egy Budapest Sydney távkapcsolatot, ami már egy éve tart?
Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt ismertem meg a párom itt Magyarországon egyszer találkoztunk csak és nagyon jó volt, de ő kint él és ezért másnap már visszament. Azóta 1 éven át mindent (nemi életet is) kamerán, neten élünk de nem tudom meddig és mi lesz ebből, meddig várjak rá?2012. nov. 8. 00:27
1/8 Fülünyúl válasza:
Én már rég kimentem volna hozzá Sydney-be.
2/8 anonim válasza:
Egyszer egy napra találkoztatok eddig összesen? Bámulatos hol tart már a tudomány. Le vagyok maradva.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen egyszer egy nap mikor itt volt, és 8 órát töltöttünk együtt
2012. nov. 8. 00:35
4/8 anonim válasza:
hm... az azért nem kis táv. Anyagiakban sem egyszerű, hogy leugorj hozzá havonta.
Mit vársz ettől, az a kérdés. Beszéltetek arról, hogy ide költözik? Ha tudsz ott munkát találni, akkor javaslom menj ki te hozzá, úgyis mindenki menekül ebből az országból, egy ember ide vagy oda már nem számít...
5/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnos ez a bajom, azt mondja itt sincs nagyon munka stb.
2012. nov. 8. 00:38
6/8 anonim válasza:
egyébként ugyanebben a helyzetben vagyok, csak kissebb távban mérve és nem okoz akkora problémát a havi találkozás.
Honnan tudod, hogy ez alatt az idő alatt nem "csalt"-e meg? 8 óra édeskevés egy ember kiismeréséhez. sokan azt tartják, hogy a házasság is egy életen át tartó ismerkedés (persze ha nincs válás).
7/8 anonim válasza:
Jézusom.
@Kérdező; Az agyad már tudja mit kéne tenned, mégse teszed. Hallgatnod kéne rá. :]
8/8 Aladárkiss válasza:
Őszinte leszek és nem fog tetszeni. Szerintem felejtős ez a kapcsolat ha annak lehet egyáltalán hívni. Egy kapcsolat attól lesz kapcsolat, hogy közösen éltek meg a fizikai világban dolgokat. ( pl.: elmentek egy moziba, beültök valahova, baráti kerti party, stb.)Az, hogy kamerán chateltek nem nevezném kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!