Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak, ha rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha rosszul lettem fűzős menyasszonyi ruhámban?

Figyelt kérdés
Ma volt az utolsó próba, ahogy elkezdték befűzni a ruhámat egyre rosszabbul lettem aztán lesápadtam és ha nem ültetnek le elájulok. Nagyon megijedtem, normális ez? Vagy csak nagyon meghúzhatták?
2017. júl. 3. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nagyon meghúzták..ez nem normális

vagy pedig tök mástól lettél rosszul, pl leesett a vercukrod, izgalom stb..

2017. júl. 3. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ezt írtad, hogy nem normális...igazából levegőt se kaptam benne, csak szuszogni tudtam :/ Megpróbáljuk akkor majd a nagy napon kicsit lazábbra húzni...hátha nem esik le :D :)
2017. júl. 3. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem túl jó ötlet a fűzős menyasszonyi ruha, ha amúgy nincs gyakorlatod a fűzőviselésben. De gondolom már késő másikat választani. Mindenképp legyen nálad olyan ruha, amibe át tudsz öltözni, ha már kényelmetlen a menyasszonyi ruhád. Akkor se ess kétségbe, ha egyáltalán nem bírod felvenni a ruhádat. Egy hosszú fehér szoknya és valami szép fehér top is megteszi, pláne, ha esetleg meleg lesz az esküvőd napján. Még mindig jobb, mint elájulni a szertartás közepén. Sok boldogságot, és akármi is történik, semmi pánik, csak élvezzétek a Nagy Napot!
2017. júl. 3. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy nem tudom, van-e már forgatókönyv a készülődésre, de bőven szánj időt az öltözésre! Először csak annyira húzzátok meg a fűzőt, hogy ne essen le rólad. Mozogj benne egy kicsit. Aztán húzzatok rajta. Megint mozogj benne. És így tovább, amíg egy kellemes ölelést nem érzel a derekad körül. Azon a ponton hagyjátok abba, az úgy jó lesz! 3-as voltam.
2017. júl. 3. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznos tanácsot adtál :)
2017. júl. 3. 14:39
 6/6 Theressita ***** válasza:

Én is rosszul lettem a próbán. Meg is is ijedtem rendesen - mondtam is ott a szalonban, hogy ez így nagyon nem lesz jó... Megnyugtattak, hogy csak először ilyen fojtogató, de meg kell húzni, hogy tartson rendesen, különben leesik. Negyed órán belül, míg a fátylakat próbálgattuk, valóban könnyebb lett.

Viszont kértem hozzá vékony pántokat is. Még ez volt a szerencse. Mert az esküvő napján - ugye a profi öltöztetők nem voltak ott - anyu és a koszorúslány nem tudták úgy rám adni, mint a szalonban. Vagy csúszott, vagy megint csak majd megfulladtam.Kikérő előtt percekkel még bugyiban és melltartóban pityeregtem, hogy most mi lesz :-) Nem kockáztattam végül és felcsatoltuk a pántokat és a fűzőből engedtünk, hogy levegőt kapjak. Így is elegáns maradt és szép. Picit csalódott voltam, de jobb alternatíva, mint ha lecsúszott volna rólam útban az oltár felé vagy összeestem volna... Így is mindenki el volt varázsolva és csak én meg a beavatottak tudtuk, hogy kicsit másképp kellene lennie.

Mondjuk enni nem tudtam benne, megváltás volt a menyecskeruha :-) De kitartást! Biztosan ügyesen megoldjátok! Sok boldogságot!

2017. júl. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!