Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha rosszul lettem fűzős menyasszonyi ruhámban?
nagyon meghúzták..ez nem normális
vagy pedig tök mástól lettél rosszul, pl leesett a vercukrod, izgalom stb..
Én is rosszul lettem a próbán. Meg is is ijedtem rendesen - mondtam is ott a szalonban, hogy ez így nagyon nem lesz jó... Megnyugtattak, hogy csak először ilyen fojtogató, de meg kell húzni, hogy tartson rendesen, különben leesik. Negyed órán belül, míg a fátylakat próbálgattuk, valóban könnyebb lett.
Viszont kértem hozzá vékony pántokat is. Még ez volt a szerencse. Mert az esküvő napján - ugye a profi öltöztetők nem voltak ott - anyu és a koszorúslány nem tudták úgy rám adni, mint a szalonban. Vagy csúszott, vagy megint csak majd megfulladtam.Kikérő előtt percekkel még bugyiban és melltartóban pityeregtem, hogy most mi lesz :-) Nem kockáztattam végül és felcsatoltuk a pántokat és a fűzőből engedtünk, hogy levegőt kapjak. Így is elegáns maradt és szép. Picit csalódott voltam, de jobb alternatíva, mint ha lecsúszott volna rólam útban az oltár felé vagy összeestem volna... Így is mindenki el volt varázsolva és csak én meg a beavatottak tudtuk, hogy kicsit másképp kellene lennie.
Mondjuk enni nem tudtam benne, megváltás volt a menyecskeruha :-) De kitartást! Biztosan ügyesen megoldjátok! Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!