Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy az esküvői frizurámat és sminkemet már felöltözve a menyasszonyi ruhámban csinálják meg?
nem akarod az egészet újra átszervezni, hogy ne kelljen ennyit rohanni? így egy kicsit elveszti az egész a varázsát...
én tuti előbb fodrászhoz mennék, mert míg ott mossa, fújja, cincálja, addig elfolyhat a smink. neadjisten a ruhát is összekeni.
és ha csak úgy beesel fotózásra, akkor látszani fog a kisugárzásodon a feszültség. hiába makulátlan a ruha meg talán a smink is, Te nem leszel olyan felszabadult.
miért ne fotózkodhatnátok a házasságkötés után? amikor az látszik majd az arcodon, hogy, igen, megtörént, MOSTANTÓL vagyunk egy pár.
én székely vagyok, és felénk az a szokás, hogy házasságkötés után az ifjú pár eltűnik fotózkodni, ezalatt a vendégek pedig táncolnak, sütiznek, kezdik a mulatozást, és vacsora időre már megérkezik a pár is.
és ha az ebéd után mennétek fotózásra? ha úgyis rövid ebéd lesz, akkor még hosszú a nap vége.
persze a Te döntésed :) a lényeg, h ne stresszeld túl, ha marad az eredeti felállás. és ha fehér ruhában ülsz be a székbe, akkor vigyázzon rá nagyon a fodrász és a sminkes :)
nyugalom nem tart 1 óráig max 20 perc ha szeretnéd küldök egy linket privát üzenetben. Ha besegít a fotós is akkor 10 perc és kész
Ne parázz nyugi ;-)
Nekem gombos ruhám volt (30 homb, amit horgoló tűvel kellett a fülekbe beakasztani) és hamarabb felöltöztem, mint a férjem :)
Ha nem ért hozzá az, aki öltöztet, akkor is max fél óra felöltözni és befűzni a fűzőt és megigazítani a szoknyákat.
Ha nem abroncsos a ruhád, akkor megoldható (vigyázni kell, hogy ne gyűrd meg, ne kerüljön rá alapozó festék, csillám stb), viszont abroncsosnál baromi kényelmetlen beülni a székbe, úgy hogy tudjon körülötted mászkálni a fodrász és a kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!