Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselt valaki fűzőt a menyasszonyi ruhája alatt? Azért érdekel, mert a ruhámban nincs "beépített" fűző, és szeretném, hogy valami összetartsa kissé az alakomat. Nemrégen szültem, és még nem egészen jöttem formába sajnos :- (
Alakformáló fehérnemű, szerintem sokkal jobb, mint a kényelmetlen merev halcsontos fűző. Egy modernebb és sokkal kényelmesebb megoldás, főleg 100 fokban nyáron, amikor maga a ruha is teher :)
Nekem volt "beépített fűzőm", de ha nem lett volna, az alakformáló fehérnemű mellett döntök. Ilyenre gondolok:
(elsőnek: az olyan, hogy magában a ruhában a felső rész fűzős. Tehát merev és halcsontok tartják az alakot "egyben", hogy ne buggyanjon ki a párnácska itt-ott.)
de ha nemrég szült,akkor gondolom pocak tájon van a bibi!
ha felvesz egy egyberészes ruhát,hogy fogja tudni levenni pisilésnél az alakformálót!aminek ebben az esetben a pocakjáig minimum fel kell érnie
Én még ugyan sosem próbáltam ilyen alakformáló fehérneműket, de létezik belőle olyan, ami nem bugyis, olyan mintha egy mini ruhába bújna bele az ember. Mell alattól ér comb középig mondjuk, ebben ki lehet menni pisilni is. Esetleg érdemes lenne rákérdezni, hogy patentosban nem gyártanak-e.
Hagyományos formájúval valóban nehéz lenne a pisilést megoldani, ami amúgysem egyszerű ekkora ruhában. :)
SZia!
Ha tényleg zavar a pocakod, akkor az alakformáló ruha nem fog segíteni. Hozzám már többen jöttek, hogy nem elég és fűzőt szeretnének helyette. Többen írták itt előttem, hogy a fűző meleg lehet, ha kifogsz egy kánikulát. Azt se felejtsük el, hogy az alakformáló bodyk anyaga általában olyan összetételű, ami nem nedvességszívó, sajnos nagyon bele lehet izzadni és ezt szintén a vásárlóimtól tudom, tehát semmivel sem fogod kevésbé melegnek érezni. A komolyabb acélmerevítős fűzők pamuttal béleltek, áteresztik, felszívják az izzadtságot, nem irritálják a bőrt. Nálunk egyre több menyasszony vásárol fűzőt a ruhája alá, mert sajnos hiába fűzős a legtöbb ruha, azok mégsem tartanak rendesen és akin van pár nőies párnácska annak már nem áll tökéletesen a ruha, nem tart jól.
Én egyébként a kényelmesebb viselet, a könnyebb mozgás miatt mell alatti fűzőt szoktam javasolni, mert az lefogja a pocakot, derekat, csípőt, de kényelmesebben-szabadabban lehet benne mozogni, mint egy teljes mellet eltakaró fűzőben.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!