Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sellő fazonú menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sellő fazonú menyasszonyi ruhámban hogy fogok pisilni? Felhúzni nem lehet, csak kibújni belőle felülről. Oldalt cipzáros.

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehúzod, mint egy nadrágot.
2012. máj. 14. 08:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is úgy tűnik, h csak ez jöhet szóba.
2012. máj. 14. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Szívás... most már szerintem csak az jöhet szóba amit az előző mondott. De egyébként ez nem jutott eszedbe mielőtt kiválasztottad? (nem bántásból kérdem) Mikor én néztem ruhát, fontos szempont volt, hogy tudjak benne mozogni és pisilni :D
2012. máj. 14. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen! :) Valóban minden egyes alkalommal le kell majd venned. Ha még jobban nehezíteni akarod a dolgot, még harisnyát is veszel. :) De ha nem akarod, akkor combfixet ajánlok. :D Sok boldogságot, és ne igyál túl sokat (nem feltétlen alkoholt, mást se), hogy ne kelljen félóránként szaladgálnod.
2012. máj. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!