Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem tartom az édesapámmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tartom az édesapámmal a kapcsolatot, ki vezessen majd az oltár elé?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvőm, polgári és templomi is. Édesapámmal nem tartom a kapcsolatot, ezért nem tudom, hogy kinek kéne az oltárhoz kísérnie?

Anyukámnak nincs élettársa, ezért őt nem fogom tudni megkérni rá.

Gondolkoztam azon, hogy anyum testvére, esetleg az apósom, vagy a keresztanyukám férje ?!

Ilyen esetben kit illik megkérni rá?

2017. máj. 7. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Általánosságában kérdeztem. És igen, azért, mert sok az olyaan aki pap meg templom hűűűű meg haaaa, aztán talán félévesen járt utoljára templomban, a saját keresztelőjén...

Nekem pont ezért nem lesz templomi, mert nem vagyok képmutató. Mások rendezvényeit leszámítva 10 évesen voltam utoljára templomban, akkor is öreganyám cipelt be, és unalmas volt, de legalább jó hűvös volt bent, a kinti kb. 40 fok után.

De a mosdó hiányára is emlékszem.

2017. máj. 7. 20:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

ha nincs nagyon senki, akkor 2 kérdést tegyél fel magadnak:

ki az, akinél örülnél, ha elkísérne?

ha erre a válaszod senki, akkor menj egyedül.

olyan embert szokás megkérni, aki valami miatt különleges az életedben

2017. máj. 7. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Én ezesetben anyumat kérném meg. Nem kötelező férfinak vezetnie.
2017. máj. 8. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Én ezesetben anyukámmal mennék. Nem kötelező férfinak lennie. Egyébként azt választasz akit akarsz. Rokon, barát bárki.
2017. máj. 9. 09:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Tesóméknál van mindkét oldalon szülő, rokon, de ők együtt vonultak be, ugyanis akkor már papíron férj és feleség.
2017. máj. 11. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Én sem tartom apukámmal a kapcsolatot, de számomra teljesen egyértelmű volt mindig is, hogy anyukám fog oltárhoz kísérni. Hiába jó a kapcsolatom a nagybátyámmal vagy nagypapámmal, anyukám egyedül nevelt fel, úgy felnézek rá, mint senki másra, és megérdemli, hogy ő kísérjen oltárhoz. Senki sem fog emiatt furán nézni rátok szerintem.
2018. máj. 22. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!