Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Férfiak, szerettetek valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerettetek valaha annyira nőt, hogy úgy éreztétek, sose csalnátok meg?

Figyelt kérdés

Nem a 17 éves kori plátói "örök" fellángolásokra gondolok, hanem azokra, amik komolyabb kapcsolattá alakultak. Csak azért kérdem, mert a TV-ben, a neten, különböző fórumokon azt látom, hogy képesek vagytok igazán szeretni, életre-halálra is talán egyszer. De ugyanakkor ha igazán szerettek is, nektek nem gond közben még 10 másikkal flörtölni. Semmi lelkiismeretfurdalást nem okoz nektek megalázni a barátnőtöket, a háta mögött, mikor egy jó csajról dumáltok vagy éppen kavartok vele, sokan közületek úgy bámulnak meg lányokat, hogy közben mellettük van a nyomorult barátnőjük.

Nekem most nagyon fontos ez a kérdés, mert elment a kedvem az egésztől, pedig komoly párom van, lehet hogy hamarosan elvesz feleségül, meg gyereket akar, de én így nem akarok gyereket, mikor állandóan azt olvasom, hogy a pasik megcsalják a terhes feleségüket!!! Már lassan az a debil, aki nem ezt teszi.

De hát ki se dobhatom a párom, mivel igazán nem látok a fejébe. Mégis vannak fura dolgai, és úgy érzem, a munkahelyén folyamatosan megaláz. Van olyan pasi, aki úgy együtt tud dolgozni 50 huszonéves nővel, hogy közben hű marad a párjához???

2010. máj. 13. 00:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
nem nagyon
2010. máj. 13. 14:05
 32/35 A kérdező kommentje:

Megnézheti, én se kérem hogy vak legyen, de annyira szánalmas, mikor még a sarkukból is kifordulnak. Ránézek, tetszik, ennyi. Ha utánafordul, attól még nem lesz jobban az övé, de a barátnőjét tutira megalázza vele.

De mondom, nálunk ez speciel nem probléma, mert nem csinál ilyet. Nálunk más gondok vannak. Én is dobnám azonnal, aki ilyen. Mert aki nem tud a szemének parancsolni, az nem tud nemet mondani, ha rámászik valami szép csaj, ez tuti.

És itt hangsúlyozom nem azzal van a gond, hogy észreveszi. De én nőként se csináltam magamból sohase bohócot, ha tetszett valaki, nem lógattam kocsányon a szemem, hogy mindenki rajtam röhögjön.

Igen, amúgy önbizalom kérdése is az, hogy féltékenykedek. De ha a párom mindent megtesz azért, hogy ne legyen önbizalmam, mit lehet csodálkozni? A kezemet se fogta meg mások előtt, amíg egyszer meg nem mondtam neki, hogy ez nekem fáj. Állandóan megkapom tőle, mi nem áll jól, de véletlenül se dícsér meg, ha valami szerintem jól áll. És ha ennyire nem tetszem neki, akkor mit hülyít még engem?

Na jó, befejeztem, mert itt is csak hülyét csinálok magamból.

2010. máj. 13. 14:08
 33/35 anonim válasza:
100%

Szerintem mind mond el neki hogy mi bánt és hogy hogyan érzel mert úgy tudjátok a problémákat megoldani. Ha nem beszélsz arról ami bánt akkor csak belül felemészt vagy a sok elfojtott gond egyszerre zúdul majd a párodra aki nem is fogja érteni...

Én a legkisebb gondomat is megosztom a feleségemmel és ő is velem, és sosem nézem ezért hisztis ... ahogy írtad mert elmondja hogy mit érez. Úgyhogy szerintem legyetek mindig őszinték egymással és beszéljetek meg minden felmerülő gondot meg hogy mi esik rosszul és mit szeretnél másképpen. Egy normális jól működő kapcsolatnak ilyennek kell lennie.

2010. máj. 13. 14:13
 34/35 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy egy kicsit tényleg túlzasba viszed a féltékenységet, de nekem nem ez tűnt ki leginkább a kérdésedből és a kommentjeidből.

Arról beszélsz inkább, hogy "azt mondják" "úgy hallom" "mindenki szerint"...

Arra gondoltam, hogy nem kellene annyit törődnöd a mások szövegével, meg azokkal a klisékkel, amiket az ember úton-útfélen hall.

Te ismered a vőlegényedet, jobban, mint bárki más, ugye? És ha el akar venni feleségül, gyerekeket akar tőled és veled, akkor ne törődj sem a szóbeszéddel, sem azzal, hogy nyilvános helyen nem mutatja ki látványosan az érzelmeit. Ez lehet azért mert szemérmes, vagy így lett nevelve, vagy mert úgy gondolja, hogy a privát élete nem tartozik kívülállóra! Ha pedig meg-megnéz egy-egy jobbkinézésű nőt, oda se neki! Ez legyen a legnagyobb bajod... Inkább előtted csinálja, mint titokban. Tudod, a tiltott gyümölcs...

Ugyhogy semmi "para", ahogy mondják, bízz meg benne, és nyugodtan bízd rá magadat is!

Sok szerencsét és boldogságot Nektek!

2010. máj. 14. 12:50
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha meg is fog csalni a párod valamikor, akkor az nem azért történik, mert korábban nők után forgott, hanem azért, mert a halálba szekáltad ezekkel a rigolyákkal. Egy férfi sem akar olyan nővel lenni, aki folyamatosan számon kéri minden cselekedetét. És ezen is csak ámulok, hogy ha egy férfi a nő jelenlétében néz meg egy másik nőt, akkor már azonnali szakítás szükséges. Ez nem az ágyúval a verébre megoldás?
2010. máj. 14. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!