Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerettetek valaha annyira nőt, hogy úgy éreztétek, sose csalnátok meg?
Nem a 17 éves kori plátói "örök" fellángolásokra gondolok, hanem azokra, amik komolyabb kapcsolattá alakultak. Csak azért kérdem, mert a TV-ben, a neten, különböző fórumokon azt látom, hogy képesek vagytok igazán szeretni, életre-halálra is talán egyszer. De ugyanakkor ha igazán szerettek is, nektek nem gond közben még 10 másikkal flörtölni. Semmi lelkiismeretfurdalást nem okoz nektek megalázni a barátnőtöket, a háta mögött, mikor egy jó csajról dumáltok vagy éppen kavartok vele, sokan közületek úgy bámulnak meg lányokat, hogy közben mellettük van a nyomorult barátnőjük.
Nekem most nagyon fontos ez a kérdés, mert elment a kedvem az egésztől, pedig komoly párom van, lehet hogy hamarosan elvesz feleségül, meg gyereket akar, de én így nem akarok gyereket, mikor állandóan azt olvasom, hogy a pasik megcsalják a terhes feleségüket!!! Már lassan az a debil, aki nem ezt teszi.
De hát ki se dobhatom a párom, mivel igazán nem látok a fejébe. Mégis vannak fura dolgai, és úgy érzem, a munkahelyén folyamatosan megaláz. Van olyan pasi, aki úgy együtt tud dolgozni 50 huszonéves nővel, hogy közben hű marad a párjához???
Lehet. De sok nő küszködik azzal a problémával, hogy a párja akkor is forog a nők után, ha ott áll mellette. Legalább annyi nő panaszkodik emiatt, ahány férfiról olvasom, hogy lazán félredug a felesége terhessége alatt.
Biztos nem vagyok 100-as, mert én azon is kiakadok, amikor más nővel csinálja ezt a barátja. Mondjuk ha a lány/feleség nincs jelen és látom, hogy közben hogy csorgatja az illető úriember a nyálát vki más után. És ilyenkor biztosan megérzem, hogy nem lesz semmi a dologból, az általában a lányon múlik és nem a pasin.
Rengeteg nőről hallottam már, aki egy felkínálkozó helyes srácnak azt mondta, hogy nem mert barátom van.
Viszont nem igen hallok olyat, hogy egy pasi azt mondaná egy bombázónak, hogy ne haragudj, de a barátnőmet szeretem.
És ez nekem akkor is hiányozni fog, ha ilyen csak a mesében létezik.
20 éves voltam amikor a kolléganőmmel jó barátságba kerültem.Kiderült,hogy sok mindenben azonos az érdeklődésünk,ugyanazokat a zenéket szeretjük,és jó humora is van.Ezen kívül a szememben napról napra szebb lett,míg egy reggel arra jöttem rá,hogy szerelmes vagyok belé,de volt egy bökkenő.Történetesen az,hogy 8 évvel volt idősebb nálam,7 éves fia volt,és férjes asszony.
De nagyon jó nő,és azt hiszem nekem a legszebb nő volt akit láttam.Annyira belezúgtam,hogy bármit megtettem volna amire megkér.Persze csak jó barátok voltunk egy ideig,és a végére annyira megbízott bennem,hogy elmondta éppen válik,mert a férjével megbeszélték,hogy mindketten hibát követtek el,hogy összeházasodtak.(el se hiszed milyen boldog voltam) Barátként váltak el,és a mai napig jó barátok maradtak/maradtunk.
Amikor elvált nő lett,elkezdtem udvarolni neki.Most 30 éves vagyok,és már lassan 9 éve boldog kapcsolatban élünk együtt.A fia(fogadott fiam idén lesz 18 éves,és büszkék vagyunk rá)A páromat ma is ugyanúgy szeretem ha nem jobban...Jövőre lesz 10 éve,hogy összeköltöztünk,és azt hiszem jövőre valami különleges helyre viszem,hogy megkérjem a kezét.
Soha nem csaltam meg,és nem is tudnám elképzelni az életemet nélküle.
Nem vagyok egy romantikus fazon,elég nehezen tudom kimutatni az érzéseimet,de a szívem választottja mindent ki tud belőlem hozni.De legjobb dolog az egészben az,hogy tudom,hogy ő is oda van értem!
30/F
na, én meg nő létemre akkor olyan vagyok mint egy férfi, ugyan párkapcsolatban élek, de simán megnézek egy jó pasit, sőt mi több ( és most lehet lehurrogni) az első ami eszembe jut, hogy mien lehet vele a szex...nem vagyok qrva, nem is csaltam meg a párom, de imádok flörtölni kacérkodni, egy helyes sráccal....
kérdező, te nem fordulsz meg egy gyönyörű testű pasi után, őszintén?
Szerintem ez típusfüggő.
A régi pasim állandóan titkolódzott, éreztem hogy valami nem kerek nála. Amíg foglalkozott velem eleget, addig nem volt gond, de megváltozott. Mindig bókolgatott, hogy ilyen szép vagyok, meg olyan szép, de nem akart hazajönni a melóhelyéről. Kértem, hogy jöjjön haza meó után, de ő leszarta. Minden nap este 11-kor jött haza, és reggel 8-kor lelépett és nem érdekelte hogy mit dumálok. Annyi, hogy együtt aludtunk, meg hétvégén együtt voltunk.
Ő volt olyan, hogy ha együtt buliztunk, soha egy kézfogás, semmi puszi. Egyik haverom egyszer meg is jegyezte hogy úgy nézünk ki mint két idegen :)
Kb 2 év szenvedés után kidobtam.
A következő barátom pedig teljesen az ellentéte, akivel már 6 éve együtt vagyok. Bemegy a munkába és du 4-kor már rohan is haza hozzám, puszi és örül, hogy végre itt lehet. Ha elmegy valahova haverokkal, megmondja mikor fog kb hazaérni, ha nem úgy jön ki, akkor felhív.
Akkor is érzem hogy számítok neki, mert kedvesen beszél és elmondja hogy mire számítsak, mindig tájékoztat mindenről. És akárhol vagyunk, megpuszil, megfogja a kezem, nála érzem hogy együtt vagyunk :)
Ha valamiben dönteni kell, akkor engem is megkérdez.
Hát ég és föld a két pasi.
Pedig én ugyanaz maradtam.
Szóval nem biztos, hogy benned van a hiba.
Nem csak a férfiak csalják meg a párjukat,hanem nagyon sok nő is.
Ezzel a gondolkodással ne menj férjhez,és főként ne szülj gyereket. Ha továbbra is ilyen féltékeny maradsz, és azt akarod,hogy a párod állandóan rajtad lógjon,imádjon,akkor minden kapcsolatodnak rossz vége lesz. Téged is ott fognak hagyni terhesen,vagy kisbabával,mert egyetlen férfi sem tudja hosszú távon tolerálni a hisztijeidet.
"Sajnos" eléggé hasonlítok a kérdezőhöz....:/
"Asszem nekem nem lenne szabad párkapcsolatban lenni. Én nem vagyok elég laza ehhez az egészhez. Pedig tudom én is, hogy akkor veszítjük el a másikat, ha rabbá tesszük. "
Ugyanígy érzem én is, mégse tudok micsinálni...
Am én barátom is megfordul sokszor más nők után, és az esik a legszarabbul, hogy én nem érzem magam olyan szépnek, és ez nekem kicsit alázó... És am ez a másik nőben is aki után megfordul, lesajnálja a csajt... Szal pl ha engem is megbámul valami pasi és közbe ott van a bnője, aki csúnyább mint én, magamban sajnálom szegény csajt, hogy pasija ennyire se becsüli, hogy mikor VELE VAN nem szebb lányokat bámulgat... Szal mikor pasim ugyanezt csinálja, nem akarom, hogy rólam is ezt gondolja vmi csaj, hogy lesajnál...:/
A férjem látszólag folyton flörtöl, közben nem gondolja komolyan, csak barátkozik. Ebből volt már problémája is!
A közös magáncégünkben az egyik ügyféllel túl barátságos volt, a nő félreértette, aztán egy ideig nem is hívták a céghez dolgozni.
Szerintem a férjemet annyira nem is érdeklik a nők, még én sem. Közben egy kívülálló azt hiheti milyen nőcsábász.
Nevetséges az egész, hogy biztos vagyok benne, hogy nem az, másoknak meg baromi szimpatikus. Vannak, akik mondják nekem, hogy milyen rendes férjem van, hát nagyon, a magánéletében egész más, szinte le sem sz.rja az embert.
A férjemet legjobban a pénzszerzés és a pénzköltés érdekli, meg a kis karrierje, a többi csak színjáték.
Mondok egy példát arra, hogy semmi sem tart öröké. Én azt hittem, hogy ilyen csak a filmekben van.
A keresztszüleimet nagyon szerettem, volt két gyerekük úgy látszott, hogy boldogok együtt. Gyakran összejártunk, nagyon közel álltunk egymáshoz.
20 év házasság után a keresztapám lelépett a huszonéves titkárnőjével, elhagyta a családját, gyereket csinált a barátnőjének. 3 évig voltak együtt és most szakítottak.
Mi azóta csak hébe-hóba néhány nagy családi rendezvényen találkoztunk, már nem járunk össze minden hétvégén.
Kérdem én, megérte? A pasikat csak a farkuk irányítja és nem fognak leragadni egy nőnél életük végéig.
Hiaba probalsz kapaszkodot keresni, az eletben semmi sem biztos csak az hogyha valaki megszuletett az meg is fog egyszer halni...
Egyebkent ez uldozesi mania...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!