Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Férfiak, szerettetek valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerettetek valaha annyira nőt, hogy úgy éreztétek, sose csalnátok meg?

Figyelt kérdés

Nem a 17 éves kori plátói "örök" fellángolásokra gondolok, hanem azokra, amik komolyabb kapcsolattá alakultak. Csak azért kérdem, mert a TV-ben, a neten, különböző fórumokon azt látom, hogy képesek vagytok igazán szeretni, életre-halálra is talán egyszer. De ugyanakkor ha igazán szerettek is, nektek nem gond közben még 10 másikkal flörtölni. Semmi lelkiismeretfurdalást nem okoz nektek megalázni a barátnőtöket, a háta mögött, mikor egy jó csajról dumáltok vagy éppen kavartok vele, sokan közületek úgy bámulnak meg lányokat, hogy közben mellettük van a nyomorult barátnőjük.

Nekem most nagyon fontos ez a kérdés, mert elment a kedvem az egésztől, pedig komoly párom van, lehet hogy hamarosan elvesz feleségül, meg gyereket akar, de én így nem akarok gyereket, mikor állandóan azt olvasom, hogy a pasik megcsalják a terhes feleségüket!!! Már lassan az a debil, aki nem ezt teszi.

De hát ki se dobhatom a párom, mivel igazán nem látok a fejébe. Mégis vannak fura dolgai, és úgy érzem, a munkahelyén folyamatosan megaláz. Van olyan pasi, aki úgy együtt tud dolgozni 50 huszonéves nővel, hogy közben hű marad a párjához???

2010. máj. 13. 00:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%

Egyebkent te szenteletu vagy? Soha, egyetlen egyszer sem nezel meg egy pasit egy ujsagban vagy a tv ben vagy az utcan vagy ahol a szemed ele kerul es gondolod azt hogy, fu de helyes vagy jol nez ki ez a manus, vagy hogy csak szimpi?

Ilyen sosem tortenik?

Kétlem, de ha igen akkor te valszinuleg egy gép vagy..

Ha meg megis tortenik ilyen akkor csak anniyt varj el a parodtol is amnennyit te is teljesitesz mert ez igy fer!

2010. máj. 13. 09:32
 22/35 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen együtt érzek veled kérdező... olyan vagyok mint te.. :/

Szerintem nincsen hozzáfűzni valóm, úgy is tudod, hogy mi a véleményem, teljesen egyetértek veled..

Ilyenek a férfiak sajnos és akik azt írták, hogy nem vagy 100-as azt tuti valami férfi írta, mert nem meri beismerni, hogy ő a hibás ha lealázza a barátnőjét és utána fordul vagy hosszú perceken keresztül stíröli, hanem a nőt vádolja hogy "nem százas" :S

2010. máj. 13. 09:55
 23/35 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, hogy nem igazán. Gondolom voltatok már úgy szakítás után, hogy a másik nem olyan szürkévé vált. Hát én folyamatosan így vagyok. Ha szerelmes vagyok, egyszerűen senki mást nem veszek észre. A mostani kapcsolatomban volt egy olyan időszak, amikor úgy éreztem, nem bírom tovább, igen, akkor egy idő után felfigyeltem valakire. De az csak menekülés volt, és soha nem történik meg, ha a párom nem néz levegőnek hónapokon keresztül. Nem csaltam meg, de kicsit többet leveleztem az illetővel, mint kellett volna. De most megint úgy vagyok, hogy megyek az utcán, és egyáltalán nem tűnik ki senki. Én ha akarnám se tudnám megcsalni, egyszerűen nem megy.

De biztos üldözési mánia is, mert az előző kapcsolatomból amikor kiléptem, azt tulajdonképp a mostani barátom miatt tettem és nagyon meglepődtem, mert azt hittem, az előző barátom is olyan mint minden férfi, de kiderült, hogy sose csalt meg és teljesen összetört, 2 évvel a szakítás után sincs senkije. Pedig a 4 éves kapcsolatunk alatt az utolsó 2,5 évben már hozzám se nyúlhatott! Igaz, ő meg fizikailag bántott előtte, aztán csodálkozott, hogy az első adandó alkalommal faképnél hagytam.

A baj az, hogy van üldözési mániám, de ez fakad a párom furcsa szokásaiból is. Ha megnézem a neten a megcsalás 6 jelét, abból 5 biztosan illik rá (pl. minden telefonhíváskor félrevonul, stb.). Az előző barátom egész más volt, pedig ő amatőr szinten énekelt, koncerteket adott, itt helyben volt néhány rajongója, de mit bántam én, hogy az ő nevét kiabálják az utcán is a lányok, hisz közben az én kezemet fogta és leadta azokat a kis apró jeleket, amik miatt abszolút nem izgatott, ha 3 lány udvarolt is neki egyszerre. A mai napig bejár a munkahelyemre, hetente 3-szor biztos. A mostani párom alig jön be hozzám. Ő egész más. Sokkal zárkózottabb. És sokszor nem tudom, hogy csak zárkózott vagy igazából pusztán arról van szó, hogy nem szerelmes belém.

Szóval az is igaz, hogy van bennem hiba, és folyamatosan próbálom megérteni őt, mert pontosan tudom, hogy akár félre is érthetem, csak néha úgy elkeseredek.

2010. máj. 13. 10:00
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Igazából meg tudlak érteni. Nekem is volt egy ilyesmi kapcsolatom, ahol se társaságban, se az utcán, se semmilyen közösségben nem mutatta ki még minimálisan sem, hogy velem van és engem szeret. Akik ránk néztek, azt hitték csak barátok vagyunk. Nem volt meg lakáson kívül az összetartozás érzés, mintha nem akarta volna felvállalni mások előtt, hogy szeret. Ez nagyon zavart akkoriban, vége is lett. És pont emiatt, mert sosem mutatta ki mások előtt, hogy szeret, rosszul éreztem magam, és sok olyan dolog is bántani kezdett vele kapcsolatban, ami ha éreztem volna, hogy igazán felvállal, akkor nem bántott volna. Azóta már egy új kapcsolatban rájöttem, hogyha a párom mindenki előtt felvállal és másoktól hallom azt, hogy látszik, hogy nagyon szeretjük egymást, akkor már nem bántanak és nem esnek rosszul azok a dolgok, amik akkor rosszul estek mikor nem éreztem hogy szeretnek. Hidd el, hogy a fő probléma ez. Mert ha éreznéd mindig minden pillanatban, hogy szeret a párod és ezt mások előtt is kimutatná, nem lenne abból probléma, hogy másokkal beszélget, hogy nőkkel van körülvéve, és nem gondolkodnál azon, hogy vajon meg fog- e csalni. Sajnos viszont valószínűleg vagy a természete ilyen, vagy veled kapcsolatban ezt szokta meg, vagy nincsenek már olyan lángoló érzelmei irántad... de remélem, hogy csak a természete ilyen. Mindenesetre beszéld ezt meg vele. Hidd el könnyebb lesz utána.
2010. máj. 13. 10:08
 25/35 A kérdező kommentje:

Igen, azt hiszem ez a baj.

Mindegy, köszönöm a hozzászólásokat. Jó volt olvasni olyan férfiakról, akiknél nem természetes a megcsalás.

Az én párommal amúgy minden rendben, mindig felhív ha később jön, ami nagyon ritka, ha moziba megy évente 2-szer, akkor is a mozifilm végén azonnal hív, nem jár el a munkahelyi bulikra se, pedig én sose tiltottam, valamiért nem akar, és amúgy pedig nem magának való ember, de a karácsonyi bulikat mindig kihagyja.

Nagyon szeretem, és ha elmondom neki, ami bánt, mindig átölel és olyanokat mond, hogy de nekünk sikerülni fog.

Csak most már nem mondom el neki, mert valóban hisztis p...-nak hihet, és nem akarom, hogy rabnak érezze magát, ha meg elmondom mi bánt, akkor rabnak érezheti.

2010. máj. 13. 10:26
 26/35 anonim ***** válasza:
31%

Tényleg annyira nincs önbizalma a nők egy részének, hogy már annyitól begurulnak, ha az emberük egy másik nőre néz? Na ezek a nők meg is érdemlik, hogy megcsalják őket.

Mondd szépen utánam: A férfi nem a tulajdonom. A férfinak ugyanúgy szabad akarata van, mint nekem. Az a férfi velem van és nem mással, feltétlenül megbízom benne, mert bizalom nélkül felesleges az egész.

A nők tényleg olyan férfit akarnak, aki munka után szalad hozzájuk, aki éjjel-nappal bókol, és aki mindig kínosan ügyel arra, nehogy véletlenül látványosan megnézzen egy szoknyát? Nem csoda, hogy annyi a megcsalás. Ki akar olyan nővel élni, aki állandóan hisztizik, ha nem jövök haza időben?

2010. máj. 13. 10:39
 27/35 anonim ***** válasza:
84%

1o:39-es válaszadóval egyetértek, még akkor is, ha nő vagyok...

És bár a kérdést férfiakhoz intézed, megosztom Veled a nézeteimet. Tapasztalataimat...

Amikor a párommal megismerkedtem (3 éve) olyan féltékeny volt, hogy még a barátnőimet is elmarta mellőlem...állandóan hívogatott, hol vagyok, mit csinálok, meddig vagyok, mikor jövök, ki után néztem, kit nem néztem stb? Nem kell csodálkozz, 3 hónap után beadtam a törülközőt...Megmondtam neki, ha nem változtat akkor hagyjuk egymást, én nem a tulajdona vagyok, hagyjon már levegőhöz jutni...Fokozatosan hozzászokott a dolgokhoz, megtanult megbízni bennem, szépen felismerte magában, hogy az egész csupán önbizalomhiány miatt volt...Manapság már annyira bízunk egymásban, hogy a távkapcsolatot is bevállaltuk, és nincs semmiféle hiszti, féltékenység stb...Nem igaz, hogy nem vagyok féltékeny, de kell az egészséges féltékenység...a párom csajokkal van körülvéve, úszik, kosarazik, egyetemista...minden második csaj rá van (lenne) akaszkodva. De ameddig engem szeret és velem van, addig nincs amiért cirkuszoljak vele...megbízom benne, szeretem...tudom, hogy elveiből kifolyólag sosem csalna meg, tudom, hogy feladná azzal az elveit. Különben is annál jobban tisztel engem...szóval, igen, hiszem, hogy soha nem csalna meg...

A másik...hűséget fogadtunk nem vakságot. Természetes dolog, ha néha férfiakat szépnek, vonzónak látunk. Képmutatóság azt állítani, hogy "csak és kizárólag a párom van nekem"...ugyanúgy megnézem, ha valakinek izmos a vádlija, jó a feneke, szép a combja, szeme...attól még nem csalom meg...sokszor még a páromnak is megkommentálom, hogy "ez igen!". Másrészt a párommal kibeszéljük a "jó csajokat" is, sokszor én mondom neki, hogy "né de szép", "milyen csinos" stb...

De a világ minden kincsénél jobban szeretem...és ő is engem. Csak van önérkelésünk, bizalmunk egymás iránt és tisztelet...és ez ami összetart két embert, nem pedig a féltés és a féltékenység és a hiszti...

Légy magabisztosabb én ne féltékenykedj hiába...:-S

2010. máj. 13. 10:58
 28/35 anonim ***** válasza:
66%

Hát nem tudom én nem ítélek el senkit, de én tuti nem bírnám elviselni ha a párom 1 nő után is megfordulna az utcán. Volt olyan, aki megtette, észrevettem és abban a pillanatban mondtam, hogy szia most találkoztunk utoljára!

Nem árulok zsákbamacskát ezt előre szoktam közölni, így fel sem háborodhat az illető, hogy miért így állok hozzá. Csak, mert én ilyen vagyok, nekem rosszul esik. Ha nem tetszik, keressen olyat aki ezt eltűri. És egyébként nem minden férfi nézi meg. A mostani párom egyáltalán nem. És ezt ezer százalékban tudom. Neki én vagyok a mindene és ez így van rendjén. Sajnálom azokat a nőket akik kénytelenek ezt tűrni azoktól akik állítólagosan szeretik őket. Mert a férfiak azzal a kifogással élnek, hogy ez az alaptermészetükben benne van. Nem igaz! Különben minden férfi ezt csinálná...

Hidd el, nem mindenki olyan itt van példa az első válaszoló, az én példám és még rengeteg más is. Meg lehet találni, csak nehéz kiszűrni. Remélem a párod is ebbe a kategóriába tartozik!:)

2010. máj. 13. 12:42
 29/35 anonim ***** válasza:
31%
Ha már annyira szidjátok a pasit,aki azt merte írni,hogy nem vagy 100-as,akkor most mondom én is,nőként.Minek kell abból problémát csinálni,hogy esetleg megnéz más nőket a párod?Lehet,hogy utánafordul 1-2 formás fenekű,nagymellű cicababa után,de attól még melletted van,téged akar elvenni,téged szeret.Az én páromról simán tudom,hogy a munkahelyén a srácokkal nézegetik a csajokat neten,meg mittudomén,de azt is tudom,hogy ez amolyan pasi szokás,ha együtt van sok kan,akkor ott óhatatlanul is nézegetik a csajokat,osztályozzák őket,még ha nagyon szerelmesek is:DSokáig voltam fiúk közt,mivel fiús suliba jártam,megtanultam egysmást róluk.Persze akadnak olyanok is akik nem csak "szájhősök",hanem néha a tettek mezejére is lépnek,de ha nézegetnek más nőket,még nem megcsalás.A flörtölésre meg ne gondolj,mert egy flört még nem a világvége.Ne graffitizd már az ördögöt a falra:D
2010. máj. 13. 13:06
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem csaltam meg egyik páromat sem, mert az olyan ember, akinek nincs pofája odaállni a párja elé, gerincből és azt mondani neki: Már nem szeretlek, más tetszik, de nem akarlak megalázni azzal, hogy megcsallak, mert tisztellek mint embert. Na én ennél lejjebb nem adom, hülyéből van elég, nekem rendes ember kell, egyenrangú.
2010. máj. 13. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!