Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek, amikor nem jöttek el a munkatársaid/haverjaid a szertartásra (és nem is mondták előtte, hogy bocsi, de ne számítsatok rám)?
Hmmm,ez jó kérdés.. :)
Én meghívtam a kollégáimat az esküvőmre.De bevallottam őszintén,hogy arra nem futja hogy vacsora is legyen,mert szegények voltunk,minden fillért félretettünk,hogy ne apuék nyakán élősködjünk.Viszont ajándékot,pénzt,senkitől nem vártunk el.Jólesett volna,ha csak a szertartáson ott vannak,némi ŐSZINTE gratuláció..
Ugye mondanom se kell,hogy senki nem jött el..(sokéves kollégák) :) :(
Nem kérdeztünk rá,de egyik-másik azt mondta hogy azért nem jött el,mert nem kapott meghívót..a szó úgylátszik nem volt elég.
Akik eljöttek(nem kollégák) úgylátszik számítottunk valamit.
Sebaj,azóta 17 év eltelt,és boldogok vagyunk :)
20.35-ös vagyok.
mellékesen megjegyzem,hogy hozzá voltak szokva a fényes-bulizós lagzihoz.Voltunk oly bátor leszögezni,hogy nekünk erre nem fussa.Így jártunk...
Mi elmentünk a kollégák esküvőjére azután,de szigorúan csak a polgárira,aztán húztunk el,vacsira nem pofátlankodtunk.
Senki nem vette észre hogy mink is a tömegbe vagyunk,olyan sokan voltak mindegyikőjükőnkén,épp hogy kézfogásnyira odafértünk..
Volt aki elment a kollégák közül, csak többre számítottam! Természetesen csak a szertartásról van szó, vacsiról nem! Sima "nem kajás" meghívót kaptak, külön-külön, ami ritka - még meg is jegyezték!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sem méltatnak...
20:35 Ez az, amire gondoltam! A lelkemből beszélsz!!! :-)
"Jólesett volna,ha csak a szertartáson ott vannak,némi ŐSZINTE gratuláció.. "
20.54-es vagyok,és a 20.35-öst is én irtam :)
Na igen,és így összegezve azt szűröm le,hogy letojva a "SOK BOLDOGSÁGOT" szöveg,úgy látszik ez igencsak közhely,főleg utólag!!Aki komolyan gondolta,az ott is volt!!
Szóval ívesen ejtsd,az a lényeg aki ott volt.Az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!