Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lesz a mennyasszonyi ruhám! Kicsit elbizonytalanodtam, szerintetek nagyon kivágott?
Igen, nagyon kivágott, de nagyon szép :)
Viseld nyugodtan, ha jól áll.
Helyszíntől függ. Templomba biztos nem lett volna képem felvenni egy ilyen ruhát, oda gusztustalan. Ha csak polgári lesz, oda jó. Én azt mérlegelném a helyedben, hogy kik fognak benne látni és nem érezném-e rosszul magam előttük ennyire mély dekoltázzsal. Képzeld el az anyád, az anyósod, a kishúgod, a főnököd meg egy volt tanárodat, és ha egyik gondolattól sem kezdesz feszengeni, akkor hajrá. De tényleg csak a városházára!
Egyébként nagyon szép ruha, nem is átlagos, de nem is túl feltűnő.
#13: Jól megmondtad ennek a feslett nőszemélynek! Templomba gusztustalan!
Kérdező: Nem túl kivágott, teljesen rendben van, ne foglalkozz az agyhalottal! :)
Még vállalható, de helyszíntől is függ.
Amúgy neked kell, hogy tetsszen, én nem választanám.
Leszóltátok a korábbi válaszolót, de igenis tény, hogy templomi esküvőre (még ennél szolidabb vállatlan ruhához is!) illendő a boleró vagy a vállra terített kendő.
Ettől függetlenül gyönyörű a ruha, és nyilván nem kell másikat választani a templomi esküvő kedvéért, de a kiegészítőben gondolkodni kell. Legalábbis illendő.
(Még hétköznapon turistaként sem mész be pl. a templomba forrónaciban és vállatlan topban, a legtöbb helyen ki is van írva valamilyen formában, hogy illendő ruhában térj csak be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!