Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elbizonytalanodtam, nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbizonytalanodtam, nem tudom hogy mit kéne tennem!?

Figyelt kérdés

Szúr, szorít a melkasom nem kapok levegőt megijedtem, mindentől. Hogy jól döntöttem-e, ő-e az igazi, szeretem-e eléggé...

Annyira idiótának érzem magam... Annyira vártam már az esküvőt és most hogy neki álltunk szervezni ez lett!

7 éve vagyubk együtt egyébként, Mi legyen?

2015. máj. 1. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Váóó és mi döntsünk helyetted?

Mitől tojtál be?

2015. máj. 1. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Na az marha át, hoyg mikor jön az elköteleződés, azonnal betojsz, hogy szereted-e eléggé. Ha már eze ngondolkodni kell...
2015. máj. 1. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól írja az első válaszoló .

De ! Szerintem semmi baj nincs a választott pároddal, te az esküvő előkészületétől pörgetted fel magadat és attól vannak ezek a pánikos hangulatú jelek, hogy azzal kapcsolatosan minden a legnagyobb rendben legyen.

A legjobb lakodalmakat a jó zenekar csinálja.

Ha jó a zenekar és jó buli hangulatot tud teremteni, akkor akár egy sátorban is vagy a puszta közepén lehet a lagzi és fergetegesen jól fogja érezni magát mindenki.

Persze, sör,bor,pálinka és egy babgulyás meg akármilyen desszert vagy kalács legyen és kész.

Aki jól akarja magát érezni az a bulira lesz kíváncsi azaz a jó hangulatra amiről a zenekar tehet 90 %-ba a 10 % hogy elfogadható kaja és pia legyen. Aki kritizálni akar az még az Interkontinentá szállodában megrendezett 10 000 000 ft-os lagzit is kritizálni fogja, mert talál olyat ami nem tetszik benne.

2015. máj. 1. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az elbizonytalanodás normális.

Ülj le egyedül és válaszolj magadnak őszintén:

Leginkább miért vágtál bele ebbe, miért várod az esküvőt,

a szép fehér ruha miatt, meg az esküvőért, vagy a pároddal szeretnéd leélni az életed.

Mit éreznél, ha holnap elédállna, hogy meggondolta magát?

Mit éreznél ha nélküle ébrednél?

Ha őszintén válaszolsz, tudni fogod, hogy hozzámenj-e.

2015. máj. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!