Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam, nem tudom hogy mit kéne tennem!?
Szúr, szorít a melkasom nem kapok levegőt megijedtem, mindentől. Hogy jól döntöttem-e, ő-e az igazi, szeretem-e eléggé...
Annyira idiótának érzem magam... Annyira vártam már az esküvőt és most hogy neki álltunk szervezni ez lett!
7 éve vagyubk együtt egyébként, Mi legyen?
Váóó és mi döntsünk helyetted?
Mitől tojtál be?
Jól írja az első válaszoló .
De ! Szerintem semmi baj nincs a választott pároddal, te az esküvő előkészületétől pörgetted fel magadat és attól vannak ezek a pánikos hangulatú jelek, hogy azzal kapcsolatosan minden a legnagyobb rendben legyen.
A legjobb lakodalmakat a jó zenekar csinálja.
Ha jó a zenekar és jó buli hangulatot tud teremteni, akkor akár egy sátorban is vagy a puszta közepén lehet a lagzi és fergetegesen jól fogja érezni magát mindenki.
Persze, sör,bor,pálinka és egy babgulyás meg akármilyen desszert vagy kalács legyen és kész.
Aki jól akarja magát érezni az a bulira lesz kíváncsi azaz a jó hangulatra amiről a zenekar tehet 90 %-ba a 10 % hogy elfogadható kaja és pia legyen. Aki kritizálni akar az még az Interkontinentá szállodában megrendezett 10 000 000 ft-os lagzit is kritizálni fogja, mert talál olyat ami nem tetszik benne.
Szerintem az elbizonytalanodás normális.
Ülj le egyedül és válaszolj magadnak őszintén:
Leginkább miért vágtál bele ebbe, miért várod az esküvőt,
a szép fehér ruha miatt, meg az esküvőért, vagy a pároddal szeretnéd leélni az életed.
Mit éreznél, ha holnap elédállna, hogy meggondolta magát?
Mit éreznél ha nélküle ébrednél?
Ha őszintén válaszolsz, tudni fogod, hogy hozzámenj-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!