Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is mensinaptárral a kezében tervezi az esküvője időpontját?
Nem akarnám a fehér ruhában cserélgetni a betétet/tampont, se hányni egész nap (néha előfordul mikor megjön), se végig bőgni a menhelyi kiscicákra gondolva (szintén előfordul mikor megjön), szóval nem.
A nászéjszakán mondjuk nem zavarna, az csak vér, nem változtat semmit, legalábbis nálunk.
Nő vagyok, és teljesen egyetértek. A legnagyobb fórumokon és facebook csoportokban egymást hergelik a pucér fenekű, 30 négyzetméteres albérletben tengődő hülyenők (férfiak ott nincsenek, kizárólag a rongyrázásban érdekelt szolgáltatók, mint ceremóniamesterek, fotósok, zenészek), hogyan kell az Aladdin kincsét elverni 10 óra alatt.
Utána meg megy a borítéklesés, a "belépő" sorsjegyek kérése, a menyasszonytánc beugró összegének megvitatása, a "hozzatok pízt nászajándékba" szánalmas kis meghívóversek cserélgetése, meg az örihari, ha valaki "csak" egy konyhai robotgépet vagy valami személyeset ad...
Én azon vagyok megdöbbenve, hogy létezik férfi, aki használja a mensinaptár szót.. Biztos, hogy te a vőlegény vagy?
A 4-es válaszoló pont olyan, mint a legtöbb politikus: Összeszed néhány jól hangzó részigazságot, aztán kifordítja szánalmas módon, majd levon belőle valami iszonyú idétlen konzekvenciát. Barátom, pártot kéne alapítanod.
a nővéremék esküvője kb. 100 fős volt, és nem volt meghívva minden rokon, csak mert rokon. :) a család lényegében csak a szűk volt (szülők, tesók), bár ez van, ha a vőlegénynek 5 testvére van... jönnek ugye a párok is.. illetve ők elég társasági emberek, a legtöbb barátjukat meghívták, de volt olyan, hogy x éve legjobb barátok voltak, ma már csak beszélő viszony van - őket nem hívták meg.
nem minden nagy esküvő "rongyrázás" (bár tény, hogy van!), csak a saját ismerősi példámból kiindulva mondom. :) a mi leendő lagzinkon (még csak papíron van tervezve. :D) kb. 50 fő lesz, mert egyikünk sem egy nagy társasági lény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!