Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más nő is mensinaptárral a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is mensinaptárral a kezében tervezi az esküvője időpontját?

Figyelt kérdés
A menyasszonyom parázik, hogy semmiképpen nem akar mensi alatt esküvőt meg nászéjszakát. Más nőknek is ennyire fontos ez?

2017. jan. 11. 14:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarnám a fehér ruhában cserélgetni a betétet/tampont, se hányni egész nap (néha előfordul mikor megjön), se végig bőgni a menhelyi kiscicákra gondolva (szintén előfordul mikor megjön), szóval nem.

A nászéjszakán mondjuk nem zavarna, az csak vér, nem változtat semmit, legalábbis nálunk.

2017. jan. 11. 21:40
 22/27 anonim ***** válasza:
27%
18# Ilyet csak egy lúzer pasi mond. A hozzászólásod alapján szánalmas vagy és kész. Ez nem személyeskedés. Mi mindketten nagy esküvőt akartunk és szuper volt és ráadásul "visszajött az ára", ugyanis nekünk nem ingyenélő rokonaink vannak és nem azért jöttek hogy ingyen zabáljanak. És még mielőtt belémkötnél nem is azért hívtuk őket, hogy "tejeljenek". Aki ilyen nyűgnek érzi ezt a egészet mégis belemegy arra nem tudok mit mondani csak azt, hogy szánalmas.
2017. jan. 11. 22:49
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

Nő vagyok, és teljesen egyetértek. A legnagyobb fórumokon és facebook csoportokban egymást hergelik a pucér fenekű, 30 négyzetméteres albérletben tengődő hülyenők (férfiak ott nincsenek, kizárólag a rongyrázásban érdekelt szolgáltatók, mint ceremóniamesterek, fotósok, zenészek), hogyan kell az Aladdin kincsét elverni 10 óra alatt.

Utána meg megy a borítéklesés, a "belépő" sorsjegyek kérése, a menyasszonytánc beugró összegének megvitatása, a "hozzatok pízt nászajándékba" szánalmas kis meghívóversek cserélgetése, meg az örihari, ha valaki "csak" egy konyhai robotgépet vagy valami személyeset ad...

2017. jan. 12. 05:10
 24/27 A kérdező kommentje:
Mivel nekem nem ez az első házasságom, ezért én is teljesen egyetértek a #18-cal. Sajnos az esküvők nagy része ilyen. Intézményesített rongyrázás. De ez most mellékszál. A mi célunk az, hogy élvezzük az esküvőnket, ezért pl nem hívunk meg mindenkit "akit illik", és a mensi téma is ide tartozik. Ha ez kellemetlen, akkor kiküszöböljük.
2017. jan. 12. 10:36
 25/27 anonim ***** válasza:
25%

Én azon vagyok megdöbbenve, hogy létezik férfi, aki használja a mensinaptár szót.. Biztos, hogy te a vőlegény vagy?

A 4-es válaszoló pont olyan, mint a legtöbb politikus: Összeszed néhány jól hangzó részigazságot, aztán kifordítja szánalmas módon, majd levon belőle valami iszonyú idétlen konzekvenciát. Barátom, pártot kéne alapítanod.

2017. jan. 12. 17:17
 26/27 anonim ***** válasza:
65%

a nővéremék esküvője kb. 100 fős volt, és nem volt meghívva minden rokon, csak mert rokon. :) a család lényegében csak a szűk volt (szülők, tesók), bár ez van, ha a vőlegénynek 5 testvére van... jönnek ugye a párok is.. illetve ők elég társasági emberek, a legtöbb barátjukat meghívták, de volt olyan, hogy x éve legjobb barátok voltak, ma már csak beszélő viszony van - őket nem hívták meg.

nem minden nagy esküvő "rongyrázás" (bár tény, hogy van!), csak a saját ismerősi példámból kiindulva mondom. :) a mi leendő lagzinkon (még csak papíron van tervezve. :D) kb. 50 fő lesz, mert egyikünk sem egy nagy társasági lény. :D

2017. jan. 15. 12:08
 27/27 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen alapon a 4-es is 7 eskuvo ingyenelo rokona volt megis itt puffog mintha neki kellett volna fizetnie. Nezd en szeretem a csaladom es nem esik nehezemre magamon kivul masra is aldozni anyagilag. Lehet ez neked elkepzelhetetlen de vannak meg csodak. Na bumm.
2017. jan. 30. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!